S-a rupt prezervativul.
Buna ziua. Azi, 31.10.2016 am avut un contact sexual protejat cu prezervativ DUREX EASY ON, B CLOSE, dar s-a rupt prezervativul in timpul actului sexual, fara sa ne dam seama am continuat 1 minut, dupa care am observat. Partenera s-a ghemuit, nu a facut nicio spalare vaginala, doar putin cu apa calda in exteriorul vaginului.
Tin sa mentionez ca am obs putin lichid seminal care era in zona vaginului si inainte de acest act sexual protejat, am avut o ejacular, circa 10 minute inainte sa incepem actul sexual protejat.
Care sunt sanse sa ramana insarcinata si ar trebui sa ma alarmez tare?, dansa a mai luat escapelle acum o luna si putin, deci nu cred ca ar avea voie alta pastila.
Va multumesc.
Tin sa mentionez ca am obs putin lichid seminal care era in zona vaginului si inainte de acest act sexual protejat, am avut o ejacular, circa 10 minute inainte sa incepem actul sexual protejat.
Care sunt sanse sa ramana insarcinata si ar trebui sa ma alarmez tare?, dansa a mai luat escapelle acum o luna si putin, deci nu cred ca ar avea voie alta pastila.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce m-ati sfatui sa fac?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 16Am simtome hiv? Urgent innebunesc!
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 3Pot fii insarcinata???
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 6Problema
- 9Sunt însărcinată?
- 4Ajutooooor ! Prezervativ rupt !
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 0Exista riscul unei sarcini?
- 0Prezervativ spart
- 2Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
- 1Posibila sarcina
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: