S-ar putea sa nu fi luat logest-u asta seara.Ajutor va rog:(
Buna seara. Sunt anda din timisoara
Iau logest de 4 luni si asta seara, cand sa-l iau cred ca mi-a scapat in sticla de suc cand il luam. Dar nu stiu sigur :( Weekend-ul asta merg la munte cu prietenul meu si vreau sa stiu daca exista vreun risc in cazul in care n-am luat-o, avand in vedere ca totusi, iau de 4 luni:) Am auzit ca multe cupluri dupa ce au luat logest o perioada si au vrut sa faca un copil, nu au putut decat dupa mai mult timp, ca acest contraceptiv are un efect mai indelungat.
Menstruatia imi va veni pe 8 noiembrie, cam asa.
Deci, daca n-am luat-o (repet: nu stiu, am avut senzatia ca a picat in sticla de suc, poate e mai mult paranoie), pot avea probleme? pot sa fac neprotejata? sa nu-l las sa termine?
Va rog urgent daca se poate sa ma ajutati. Multumesc
Iau logest de 4 luni si asta seara, cand sa-l iau cred ca mi-a scapat in sticla de suc cand il luam. Dar nu stiu sigur :( Weekend-ul asta merg la munte cu prietenul meu si vreau sa stiu daca exista vreun risc in cazul in care n-am luat-o, avand in vedere ca totusi, iau de 4 luni:) Am auzit ca multe cupluri dupa ce au luat logest o perioada si au vrut sa faca un copil, nu au putut decat dupa mai mult timp, ca acest contraceptiv are un efect mai indelungat.
Menstruatia imi va veni pe 8 noiembrie, cam asa.
Deci, daca n-am luat-o (repet: nu stiu, am avut senzatia ca a picat in sticla de suc, poate e mai mult paranoie), pot avea probleme? pot sa fac neprotejata? sa nu-l las sa termine?
Va rog urgent daca se poate sa ma ajutati. Multumesc
1 comentarii
12 ore poţi să întârzii pastila dar nu mai mult. protejează te totuşi
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?