sa fie candidoza?

25-07-2008
mada1993
Nu este medic/terapeut
mada1993
buna.am si eu o problema...am facut sex neprotejat cu prietenul meu, dar eu nu eram suficient de "uda" si ma km durut..apoi a 2 zi am avut un fel de umflatura kre ma deranja si ma manca...si ma ustura la urinat mancarimea a continuat timp de 3 zile iar prietenul meu mia zis si el k ia iesit nijte bubite rosii p "cap" si k il mananca apoi am obs k si eu am inceput sa am un fel de lichid..ceva cu aspect branzos si la fel ma mananca de moarte mentionez k niciunul din noi nu a mai avut contact sexual cu alte persoane si k nu am fcaut sex protejat dekt prima data...nas vrea sa ajung la ginecolog ks prea mik..multumesc anticipat!si va rog dak ati mai trecut prin asa cv ajutatima si p mn..
6 comentarii
0
25-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
trebuie sa mergeti la doctor neaparat!!ori la ginecolog ori la un medic dermato-venerolog pt ca nu e de gluma cu asa ceva!!poate fi orice si pana nu va vede un specialist degeaba incercati remedii altcumva ca difera de la persoana la persoana!!poate fi vorba chiar si de o ciuperca si daca nu e tratata poate se agraveaza!!cand iti incepi viata sexuala de la o varsta frageda trebuie sa iti asumi si o responsabilitate!!daca esti prea mica sa mergi la ginecolog, nu esti si prea mica sa faci sex si pe deasupra neprotejat??
0
25-07-2008, ora 00:00
dannav
Nu este medic/terapeut
dannav
draga mada, daca ai hotarat sa iti incepi viata sexuala trebuie sa stii ca nimik nu va mai fi ca inainte, vizita la medic nu trebuie sa fie o rusnie, fara medic nu se poate, medicul exista acolo pt. a ajuta oameni cu probleme nu pt. ai judeca.Deci, nu mai prierde vremea ia-l pe prietenul tau de manuta si mergi la un dermato-venerolog. Daca vrei eu iti pot recomanda un medic foarte bun, care trateaza boala, nu actiunile oamenilor. Sanatate!
0
25-07-2008, ora 00:00
mada1993
Nu este medic/terapeut
mada1993
danna m-as duce la un doctor dak as jti k miar trece..dar asta e o chestiune de timp..orasul e preea mic si nu avem dekt un singur cabinet ginecologic la kre dak te duci sar putea sa iei mai multe bolo dekt ai deja:|...si in afar de asta ar afla tot orasul de problema noastra pt k e un oras in kre se jtie orice miscare...si eu am nevoie de ajutorul uneia din voi sami zica ce pot sa fac sa mai ameliorez makr pana am sa ma duc in judet la un cabinet.multumesc
0
26-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
mada, incearca spalaturi vaginale cu Tantum rosa cateva zile, si dupa spalaturi, unguent intern cu clotrimazol.Dar daca nu trece, neaparat, la medic!Sau incearca alta tactica, pt ac orasul sa nu afle ca voi aveti o problema:mergi la ginecolog si spune-i ca vrei sa faci un examen de secretie vaginala si test Papanicolau.Examenele astea trebuiesc facute periodic 1 data la 6 luni, fara sa fii bolnav.Zi-i ca vrei sa faci un control, pur si simplu. si mai tine-ne la curent cu ce-ti iese la secretie, daca pana atunci nu-ti trece.
0
26-07-2008, ora 00:00
carmencenan
Nu este medic/terapeut
carmencenan
este o micoza stai linistita. dute la medic sa-ti prescrie niste ovule si o crema pt. prietenul tau.
0
26-07-2008, ora 00:00
carmencenan
Nu este medic/terapeut
carmencenan
incearca spalaturi cu apa cu bicarbonat alimentar, amandoi pana ajungi la un medic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •