sa fie oare din cauza anticonceptionalelor
am folosit anticonceptionale KARISSA, dar cand am inceput sa iau din a 2 folie, cam din ziua 8-9 a inceput sa-mi fie rau. adika sa vomit, dar dimineata pe nemancate, am intrerupt tratamentul.
acum simt in gat, dar numai in partea dreapta un ghemotoc care parca imi blocheaza saliva, si tot ce manac.
mentionez ca chiar dca am intrerupt tramamentul am stari de voma, si lipsa poftei de mancare? care poate fi cauza?
insarcinata nu cred a fi - menstruatia mi-a venit.
mai specific faptul ca acum sunt gripata rau de tot? sa fie oare de la gripa -aceste stari?
acum simt in gat, dar numai in partea dreapta un ghemotoc care parca imi blocheaza saliva, si tot ce manac.
mentionez ca chiar dca am intrerupt tramamentul am stari de voma, si lipsa poftei de mancare? care poate fi cauza?
insarcinata nu cred a fi - menstruatia mi-a venit.
mai specific faptul ca acum sunt gripata rau de tot? sa fie oare de la gripa -aceste stari?
1 comentarii
Este destul de improbabil (dar nu imposibil) să fie vorba de efecte secundare ale anticoncepţionalelor. Ar fi bine să faceţi un consult medical, eventual si o ecografie, care să excludă eventualitatea unei probleme în sfera hepato-biliară.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon