Sa incep alta folie?Urgent!
Buna ziua, iau Logest, dar in ultima saptamana mi s-a intamplat de 2 ori sa iau pastila mai tarziu de 12 ore.Acum, cand mai aveam ultimele 3 pastile m-am trezit ca mi-a venit menstruatia.Este ok sa continui sa iau si ultimele pastile apoi sa nu mai fac pauza si sa incep alta folie, sa ma protejez primele 7 zile?Se poate pune problema de sarcina daca sunt sigura ca este menstruatie si nu spotting?Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua.
Daca mergeti la o farmacie va la lamuri sigur. Din ce stiu eu daca ati luat o pastila cu mai mult de 12 ore intarziere atunci trebuie sa luati in continuare normal si sa va protejati suplimentar 7 zile. Ar trebui sa fie acoperite aceste subiecte in prospect. Dar mergeti la o farmacie Sensiblu sau Dona, unde gasiti farmacisti mai inteligenti. Va pot indrma
Daca mergeti la o farmacie va la lamuri sigur. Din ce stiu eu daca ati luat o pastila cu mai mult de 12 ore intarziere atunci trebuie sa luati in continuare normal si sa va protejati suplimentar 7 zile. Ar trebui sa fie acoperite aceste subiecte in prospect. Dar mergeti la o farmacie Sensiblu sau Dona, unde gasiti farmacisti mai inteligenti. Va pot indrma
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 14logest
- 4pot lua aniticonceptionale si fara a ma duce la ginecolog?
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 6Contraceptive si ingrasare
- 7am ramas cu burta mare?
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 16Boli favorizate de pilule
- 5Ce se poate intampla? sunt riscuri de a ramane insarcinata?
- 5Am uitat sa-mi iau pastila... sunt speriata
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 8pastila pierduta!
- 3Pauza Logest
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 2Administrare greșita karissa 28
- 0Întrebare pastile Qlaira
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: