sa ma ajute cineva!!!
buna ziua, revin cu o problema cu care ma confrunt de 2 -3zile, intr-o dimineata m-am trezit cu un punct de sange subt ochi, cum sa va explic... fix acolo unde sunt cercanele.punctul nu e mare e ca un varf de ac dar sunt ingrijorata deoarece nu stiu de la ce mi-a aparut intotdeuna am avut un ten f curat si fara probleme, iar acum acel punct de sange... cand intind pielea din jurul ochilor parca si vasele acelea de sange imi par accentuate( venele de la ochi)... offf oare din cauza AC YASMIN???e drept ca pana acum nu am dat importanta vaselor de sange pt ca nu se vedeau deloc, iau yasmin de o luna dar acel punct mi-a aparut in perioada de pauza, acum am inceput cea de-a doua tableta de yasmin.mama ma linisteste spunandu-mi ca imi va trece, eu sunt ingrijorata pt k la 21 de ani sa mii se sparga vasele de sange!!! nu stiu de ;la ce.tin sa mentionez ca am facut 18 min de solar (nu deodata, pe zile), dar solar fac in fiecare primavara 30 min, chiar nu inteleg.oare imi va disparea? :( sau imi vor mai aparea si altele? sa renunt la yasmin? va rog sfatuiti-ma!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale