Sa ma operez???

250 comentarii 1 2 ..... 789 Înainte ›
0
11-02-2009, ora 10:44
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Buna tuturor,

din pacate eu m-am operat si se pare ca toata suferinta a fost degeaba. M-am saturat de sistemul medical din Romania si mai ales de doctori care sunt atat de satui de ceea ce fac incat se uita superficial la control dar nu sunt destul da saturati incat macar sa stea acasa si sa nu mai profeseze. Am avut incredere in doctori dar dupa un an si jumatate de suferinta nu mai am. Mi-e lehamite de tara asta si de stadiul in care am ajuns. Daca eu ma plimb de un an si jumatate doar pt ca fac infectie in gat foarte des ma intreb ce m-as fi facut cu o problema mai serioasa care nu ar fi suportat amanare. Probabil muream.

As vrea Dna. Dr. Brad sa va intreb (mai degraba retoric) cum se poate ca dupa ce am fost la control la cei mai buni dr. ORL si nu numai (am atins nr de 15) si dupa ce mi-am scos amigdalele si mai ales dupa ce am intrebat fiecare dr care m-a consultat de ce totusi deodata am inceput sa fac infectie in gat, si la exudate nu iese nimic etc, cum este posibil ca dupa ce am trecut printr-u operatie si dupa ce in continuare fac infectii in gat (pe amigdalele linguale) sa ma duc sa mai vad un alt dr ORL si sa imi spuna ca am sinuzita cronica si ca asta este cauza infectiilor mele? CUM SE POATE? Sa fie singurul dr care s-a gandit sa ma puna sa fac o radiografie la sinusuri dupa ce a vazut in gatul meu secretie (pe care a vazut-o fiecare dr care m-a consultat pt ca mereu m-am plans de asta).

Ma intreb cum poti fi dr, asta sa fie job-ul tau in fiecare zi si cu toate astea sa iti fie lene sa gandesti ce se poate intampla cu o femeie de 30 de ani care vine si plange in fata ta ca e disperata de cate antibiotice ia in fiecare luna si ca viata ei nu se mai reduce decat la injectii pastile si teama ca face infectie in gat? DE CE O FI GREU SA TE GANDESTI SA II DAI SA FACA MACAR O PORCARIE DE RADIOGRAFIE DE SINUSURI CARE DUREAZA 5 min?

Oricum sunt frustrata si suparata dar macar pt cei care intra aici si citesc si au nevoie de un sfat: incercati si asta singuri pt ca dr s-ar putea sa nu aiba chef sa gandeasca... E posibil sa faceti infectie in gat din cauza unei sinuzite care se descarca si atunci infectia circula in corpul vostru si pe gat si poate infecta amigdalele. Dragutz si destul de sim-plu de inteles nu?

Multa sanatate tuturor si noroc la dr. ca din pacate asta mai e o speranta. Ca nici banii, nici disperarea nu par sa mai ajute.
0
13-02-2009, ora 02:27
Mareshall
Nu este medic/terapeut
Mareshall
Sanatate la toata lumea (cred ca e cel mai bun salut de inceput)!

Cu amabilitate v-as ruga, as avea si eu o situatie de analizat pt D-na Dr. Brad: am fost ieri la un control ORL la Medicover in Bucuresti si am aflat cu stupoare ca trebuie sa fac, la recomandarea D-nei Dr. Ioan Anca, 2 operatii: o amigdalectomie (dansa a spus, dupa o examinare vizuala, ca am amigdalele hipertrofice si cu cripte pline de cazeum - ceea ce reprezinta, in viziunea dansei, o sursa permanenta de infectii) si una pentru deviatia de sept de ale carei consecinte (nas infundat, sfarait) eram constient de ani de zile.
Mentionez ca am 23 ani, B si la ultimele analize, pe care le-a vazut si D-na Dr (din 14.08.08), am avut Aslo si VSH in limite normale, respectiv 72 si 7. De asemenea, ca si istoric, am viroze respiratorii cam de 2 ori de an, iar in iulie 2008 am facut o puternica amigdalita, care mi-a trecut cu Zinat.

In ceea ce priveste deviatia de sept, lucrurile sunt clare: trebuie operata si vreau sa scap cat mai repede. Imi puteti recomanda un Dr./cabinet/clinica/spital in care se poate rezolva mai soft si mai rapid (gen Laser)? Cat de recomandata este o astfel de operatie? Sau mai sanatoasa e variata clasica? Singura problema e natura jobului - eu mi-am "programat" sa fac aceasta operatia prin vara.

Dar legat de extirparea amigdalelor, simt nevoia sa mai consult un alt medic, macar virtual. Cazeum-ul, din cate am inteles pe acest forum, nu este un motiv destul de puternic pentru amigdalectomie. Daca pana la urma decid in favoarea interventiei, care dintre cele 2 are prioritate si care este cea mai importanta recomandare a dumneavoastra din Bucuresti?
0
14-02-2009, ora 16:30
Andreina Ina
Nu este medic/terapeut
Andreina Ina
In primul rand, va multumesc pt raspunsul la prima intrebare pe care v am adresat o. Rezultatul exudatului mi a confirmat prezenta unui streptococ beta hemolitic grup A. Se pare ca e cel de acum doi ani, adica il am de mult timp. E sensibil la penicilina, cefuroxim, eritromicina, cefalexin, ceftriaxona si cefaclor. Mie medicul de familie nu mi a dat decat sa fc un exudat. Si sunt convinsa ca at cand voi merge din nou sa mi dea un tratament, imi da la fel ca in trecut un antibiotic (sunt alergica la penicilina), fara sa mi zica sa mi fc si alte investigatii. Sunt acum in vacanta in orasul natal, insa saptamana viitoare voi merge la facultate si o sa merg la un medic in Bucuresti. O sa revin sa va spun ce tratament imi va da medicul de familie. Ce inseamna acel "grup A"?
0
18-02-2009, ora 17:42
Chejan Ion
Nu este medic/terapeut
Chejan Ion
Buna ziua si multa sanatate tuturor.
Am 34 de ani si am o problema care ma sacaie de foarte multi ani. De cand aveam 6-7 ani raceam foarte repede si aveam amigdalele umflate pe care le tratam cu antibiotice si albastru de metil. In aceiasi perioada am suportat o interventie de extirpare a polipilor si atat...pentru ca acea d-na doctor nu afost de acord sa imi scoata amigdalele.Anii au trecut.amigdalele erau inflamate in continuare...si iata ca am ajuns ca de 8 ani de zile sa nu mai pot bea lichide nu reci ci foarte putin reci, de inghetata nu mai spun ca nu stiu cum arata, iar in anotimpul rece trebuie sa fiu foarte atent.Am fost la foarte multi doctori care mi-au dat fel si fel de tratamente fara vreun rezultat desi eu doream extirparea lor.
In urma cu 2 sapt am fost la Centrul de Diagnostic si Tratament "Victor Babes", am facut toate analizele posibile pentru pregatirea de dinaintea operatiei si am fost prezentat de D-na dr. specialist (nu-i dau numele pt ca imi este sila sa il pronunt.si nu spun mai mult), doamnei dr.primar care urma sa faca operatia.La o mica verificare d-na dr. primar mi-a spus ca se face operatia de DEVIATIE DE SEPT si ca nu este nici o problema. Pentru ce m-am dus eu acolo si de ce vor sa ma opereze ?! Le-am spus din nou motivul pt care venisem si au spus ca la ORL asa se procedeaza.de sus in jos.Le-am explicat din nou ceea ce ma supara si nu am negat ca nu este necesara si operatia deviatiei de sept dar eu vreau intai sa scap de amigdale si apoi restul.pt ca mai am multe alte probleme de rezolvat(tratament de fertilitate care este mult mai important decat deviatia de sept).Mi-au repetat ca aceasta este procedura si ca daca totusi insist ma vor opera de amigdalita intai.Nu vreau sa va mai spun prin ce nervi am trecut cu d-na dr. specialist in vederea pergatiri inainte de operatie pt ca va plictisesc si in consecinta dupa multa vreme pierduta si multi bani cheltuiti am RENUNTAT sa mai merg la ele.

Va rog din suflet sa imi recomandati un centru medical, spital particular care fac astfel de operatii si un doctor bun pentru ca am ajuns la capatul puterilor.Va multumesc anticipat.
0
19-02-2009, ora 17:37
enduro81
Nu este medic/terapeut
enduro81
Buna ziua, am mari probleme de sanatate cam de 6 luni si nu stiu unde sa mai apelez la mine in oras(Galati).Mi-am facut toate analizele posibile.Toate ies bine in afara amigdalitelor hipertrofice(nu ma dor, nu se inrosesc), la exudatul faringian iesindu-mi mereu stafilococul auriu pe care l-am tratat de 2 ori, odata cu zinnat si a 2-a oara cu gentamicina fara a-mi disparea.V-am povestit toate acestea in speranta ca poate cineva sa ma lamureasca daca din cauza acestui stafilococ pot aparea dureri in zona inimii si in piept cam 80% din timp, stari de frig, dureri musculare si de incheieturi.am zis ca daca ma mai tine mult asa o sa recurg si la operatia de amigdalite.Ce imi recomandati?Va multumesc!!
0
19-02-2009, ora 17:43
enduro81
Nu este medic/terapeut
enduro81
am uitat sa mentionez: ASLO 180, proteina C=5 (maximul fiind 6), factor reumatoid 6(maxim 8).va multumesc!
0
25-02-2009, ora 21:42
whisper
Nu este medic/terapeut
whisper
Buna ziua. Am fost diagnosticata cu amigdalita cronica acum in jur de un an daca nu mai mult... Am tot amanat operatia pentru ca anul trecut am dat Bac-ul (am 20 de ani), dupa aceea pentru ca eu cant si am tot avut concerte si nu imi permiteam sa "lipsesc" 2 luni... SI acum in sfarsit m-am decis sa ma operez pentru ca deja nu mai suport, imi fac viata amara, la fiecare 2 luni sau chiar mai putin mi se umfla si cateodata fac si febra dar cateodata nu... Pana acum am evitat de cate ori am putut sa iau antibiotice si le tratam cu tinctura de propolis aplicata direct pe amigdale...si am observat ca functioneaza. Dar infectia tot revine dupa un timp orice as face... Vreau sa fac anestezie generala pentru ca nu suport durerea si nu suport sa vad sau sa simt cum cineva imi umbla in gura... mi-e frica sa nu ii dau peste mana doctorului si sa vreau sa plec asa ca mai bine ma asigur inainte.
As avea cateva intrebari, daca puteti sa ma lamuriti m-ar ajuta mult...
1. Am ciclul foarte neregulat si in concluzie nu stiu cand ar putea sa apara... deci pot sa programez operatia oricand fara sa fiu sigura absolut deloc daca va aparea exact atunci sau imediat dupa... exista alte riscuri in afara unei sangerari mai puternice?
2. Cam la cat timp de la operatie as putea sa ies din casa (avand in vedere ca o sa fim in luna martie sau aprilie si ar putea fi frig) pentru ca nu pot sa lipsesc prea mult de la facultate.
3. La cat timp dupa operatie as putea sa reincep sa cant?... Si daca mi se va schimba in vreun fel vocea sau daca va afecta in vreun fel corzile vocale...
4. Dupa cat timp am voie sa fac sport... si daca influenteaza cumva recuperarea.
5. Am voie sa inghit pastile dupa operatie si la cateva zile dupa? Pentru ca am de urmat un tratament pentru imunitate si trebuie sa le iau. Daca le iau cu multa apa sau ceai exista totusi riscul sa zgarie locul operat?
Astept un raspuns si va multumesc mult!
0
26-02-2009, ora 15:32
ladymmm
Nu este medic/terapeut
ladymmm
Buna ziua- am urmarit cu interes toata discutia, as dori sa cer si eu un sfat - in urma cu 6 luni am fost diagnosticata cu rinita vasomotorie cronica (hipertrofia cornetelor nazale) deoarece nu imi trecea tusea (m-a tinut 3-4 luni)- de curand am fost la medic, mi-a dat ca si tratament Clarinil si Ketotifen plus alte 3 sprayuri nazale urmand sa ma programeze pentru operatie cu laser- intrucat simptomele au mai disparut, adica nasul se infunda mai mult noaptea (cand nu sunt racita) si am usoare secretii care se duc din nas spre gat mai este necesara operatia, intreventia chirurgicala ? se poate evita prin alte tratamente, eventual inhalatii, aparat de camera salin, etc ? in caz ca nu se poate evita, ce metoda recomandati, cu laser sau radiofrecventa ? si va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti un medic bun in Buc, sunt speriata dupa ce am citit experientele neplacute ale altor persoane in urma interventiilor (hemoragii, recidive, mai rau decat inainte de operatie, etc) Multumesc anticipat
0
24-03-2009, ora 16:14
lili.pacient
Nu este medic/terapeut
lili.pacient
Buna ziua doamna dr. Brad.
Am o rinita cronica vasomotorie de mai multi ani. S-a crezut initial ca este o rinita alergica (chiar si cu teste s-a gresit diagnosticul). Nu prea raspund la nici un fel de tratament, in sensul ca nu ma ajuta decat sa nu am crize de suflat nasul, dar tot imi curge. Acum am cumparat conform retetei o fiola de Diprophos si dupa ce am citit prospectul... am ramas pe ganduri, mai ales ca si mama mi-a zis sa nu o fac si mai sus am citit ca dumneavoastra nu mai practicati metoda asta.
Intrebarea mea este daca la o singura injectie sunt efecte secundare si daca sunt beneficii.
Va multumesc anticipat.
0
06-06-2009, ora 21:51
elanduta
Nu este medic/terapeut
elanduta
buna seara tuturor.va rog pe toti inclusiv pe dna dr brad sa ma indrume si pe mine la un doctor specialist orl sau pediatru deoarece cu fetita mea ma indrept catre nicaieri. am luptat 5 ani sa-i scad aslo si cand am reusit imi creste vsh, proteina reactiva si fibrinogenul, din trei in trei luni cand ii faca analizele mai mult si mai mult ca am ajuns la vsh 45 si eu ii dau inainte cu moldamin dar cu restul ce fac nu stiu.drept urmare m-am hotarat sa-mi schimb medicul si de aceea va rog daca stiti un dr bun din bucuresti care v-a ajutat si a dat rezultate sa mi-l recomandati si mie va rog raspuns urgent pentru ca as vrea saptamana viitoare sa ajung in bucuresti.va multumesc foarte mult
0
07-06-2009, ora 16:37
brianna-me
Nu este medic/terapeut
brianna-me
Pt domnul dr Brad...trebuie sa fac operatie de deviatie de sept si micsorare cornete si tot aman din cauza faptului ca nu stiu unde sa ma operez: la hociota sau elias..hociota, fiind de specialitate, inspira mai multa incredere..o cunoasteti pe doamna dr popescu Adina? sau la Elias? Poate imi puteti recomanda..va rog frumos..multumesc.
0
09-06-2009, ora 11:24
ladymmm
Nu este medic/terapeut
ladymmm
hmmm..pai noi scriem aici, dar raspunsul nu vine de nicaieri.poti sa si mori in timpul asta...nu va mai pierdeti timpul, ca e de prisos forumul asta !!! nu se deranjeaza nimeni sa raspunda cu vreun sfat (avizat )
0
11-06-2009, ora 21:42
star10
Nu este medic/terapeut
star10
Buna ziua!
Am 15 ani si imi place foarte mult sa cant.Am aflat de curand ca ar trebui sa-mi scot amigdalele, dar "verdictul" mi se va da doar dupa efectuarea analizelor.As dori sa stiu daca scoaterea amigdalelor afecteaza vocea?Adica, imi pierd vocea daca imi scot amigdalele ?
0
12-06-2009, ora 15:30
brianna-me
Nu este medic/terapeut
brianna-me
intr-adevar, ladymmm are dreptate...nu prea primesti raspuns..doar sa fii prea norocoasa...sa incerci la dr flueraru k dumnealui raspunde destul de prompt. Oricum, cea m buna solutie este sa te vada un medic k pe forum sunt doar diagnostice prezumtive...
0
13-06-2009, ora 19:56
mariacrina
Nu este medic/terapeut
mariacrina
eu mi-am scos amigdalele in ianuarie 2009 si nu mi-a afectat vocea in niciun fel lucrul asta, chiar ma simt mult mai bine decat ma asteptam si decat mi s-a prezis.
din pacate, la fel ca si ladymmm, am si rinita vasomotorie cronica si nu iau niciun tratament in momentul asta, asa k nu ma simt prea bine. Dr care mi-a scos amigdalele mi-a spus ca pot incerca sa operez rinita cu laser, ceea ce am de gand. Ceea ce ai citit tu, ladymmm, despre hemoragii, se refera la amigdale, nu la rinita. Si nu iti fa iluzii k se trateaza rinita cu aparate sau inhalatii, adevarul e k nu prea se vindeca. Pe mine ma oboseste f tare sa iau tot timpul tratament, din cauza asta m-am si hotarat sa incerc sa ma operez. Nici nu ramai internat pt o astfel de interventie. Si, oricum, dupa ce am trecut printr-o amogdalectomie, nu cred k poate fi mai rau.
In alta ordine de idei, unii dintre cei care trec prin experiente gen amigdalectomie stiu destul de multe despre fenomen, asa k va pot da un sfat destul de bun. Drii in general evita sa isi dea cu parerea despre alti dri sau spitale.
0
13-06-2009, ora 22:30
brianna-me
Nu este medic/terapeut
brianna-me
pt mariacrina.si eu am rinita, insa nu vasomotorie, ci cronica hipertrofica care de asemenea tb operata, tratamentul medicamentos neavand nicun rezultat. Am decis sa ma operez cu laser, insa as vrea sa stiu daca ti se da drumul acasa imediat sau este nevoie de internare..ma gadesc ca poate tu stii mai bine..e dureros? Multumesc anticipat si multa sanatate.
0
14-06-2009, ora 09:49
mariacrina
Nu este medic/terapeut
mariacrina
mie mi-a spus dr ca se face o internare...formala, pe durata operatiei, apoi pleci acs.
Mai, dk e cu laser, nu cred sa fie dureroasa (si asa mi s-a si spus), eu mai suferit o interventie cu laser, e adev, nu ORL, dar nu cred sa fie prea mare diferenta in ce priveste durerea.
Dar am vazut mai sus k ai si deviatie nde sept si ceva cu cornetele... Eu mi-am facut si o micsoarare de cornete - clasica - in urma cu 8-9 ani si nu am simtit nicio ameliorare, ma gandesc k poate a fost diagnosticul gresit.Oricum nici asta nu imi amintesc sa fi fost prea dureroasa. Cu deviatia de sept am inteles k e ceva mai nasol, k ar durea mai tare.
Daca te operezi de rinita in viitorul apropiat sa imi zici si mie cum a fost.
Multa sanatate!
0
17-06-2009, ora 18:43
brianna-me
Nu este medic/terapeut
brianna-me
Buna, mariacrina! Chiar astazi mi-am facut micsorare de cornete cu laser deoarece rspiram destul de rau. Totul a durat 10 minute, nu m-a durut nimic, absolut deloc..am avut anestezie locala, insa la cateva ore dupa mi s-a infundat nasul ingrozitor si asa a ramas..bine, si dr mi-a spus ca voi avea nasul infundat, dar parca nu ma asteptam la un asa stadiu avansat. In fine, am inteles ca peste 1-2 sapt voi vedea rezultatele atunci cand se vor cicatriza ranile provocate de laser... U chiar ai facut aceasta interventie de micsorare de cornete si nicun rezultat? Sunt trista sa aud asta.. Da, intr-adevar am si deviatie de sept, dar medicul a considerat ca nu este suficient de grav ca sa necesite operatie... mai pastram legatura..te anunt daca observ vreo ameliorare, desi acum sunt un pic sceptica. tu tot cu laser ai facut interventia sau cu radiofrecventa?
0
17-06-2009, ora 18:46
brianna-me
Nu este medic/terapeut
brianna-me
ahhh, scuze, nu citisem cu atentie..operatia ta a fost clasica...eu am sau am avut (nu stiu cum sa mai zic) rinita cronica hipertrofica..sper sa mi se fi rezolvat cu interventia assta cu laser...ramane de vazut..
0
19-06-2009, ora 12:40
mariacrina
Nu este medic/terapeut
mariacrina
buna!
ma bucur sa aud k nu te-a durut, si chiar as fi curioasa cum te simti dupa ce trece efectul postoperator.
da, si eu am deviatie de sept si mi s-a spus k nu e cazul sa o operez. se pare kla mine problema e rinita.
unde te-ai operat? nu te-a tinut internata, nu?
dar tu stranutai? te gadila anasul? iti curgea? la mine astea sunt simptomele, ma infund destul de rau, stranut, curge, ma gadila, ma enerveaza...
Sper sa imi spui k iti e bine si k a avut succes interventia.
Sa fii sanatoasa!
0
20-06-2009, ora 01:02
brianna-me
Nu este medic/terapeut
brianna-me
buna!
Sa stii ca si eu sunt curioasa cum ma voi simti dp o saptamana...in continuare nara la care aveam probleme mai mari e infundata, dar sper sa se rezolve one day:D.. M-am operat la spitalul Elias din bucuresti si am plecat acasa imediat dp interventie. Da, stranutam mult, inca stranut, ma gadila nasul, dar nu imi curgea...doar era infundat..o nara mai mult, care este si acum..shit. urmeaza sa ma duc la control saptamana viitoare, sa vad ce imi zice..te mai tin eu la curent. multa sanatate si tie! sa auzim de bine!
0
20-06-2009, ora 18:27
star10
Nu este medic/terapeut
star10
Va multumesc mult ca mi-ati raspuns si intre timp am vorbit si eu cu mai multe persoane printre care si doctori si mi-au spus ca vocea nu poate fi afectata doar daca operatia nu este facuta corect si se ating si corzile vocale.
0
20-06-2009, ora 18:28
star10
Nu este medic/terapeut
star10
Acum nu stiu inca sigur daca ma voi opera, dar daca se va intampla, va voi spune cum a fost.
0
20-06-2009, ora 18:28
star10
Nu este medic/terapeut
star10
Acum nu stiu inca sigur daca ma voi opera, dar daca se va intampla, va voi spune cum a fost.
0
20-06-2009, ora 18:28
star10
Nu este medic/terapeut
star10
Acum nu stiu inca sigur daca ma voi opera, dar daca se va intampla, va voi spune cum a fost.
0
05-07-2009, ora 23:24
Geanina
Nu este medic/terapeut
Geanina
buna seara!! am si eu o problema, acum 2 luni mi am facut un control la biorezonanta magnetica. mi a iesit ca am stafilococ auriu in gat. stiu ca de mica am peobleme in gat..numai ca la exudat nu iese sa am nik..si niciodata ASLO
0
05-07-2009, ora 23:24
Geanina
Nu este medic/terapeut
Geanina
buna seara!! am si eu o problema, acum 2 luni mi am facut un control la biorezonanta magnetica. mi a iesit ca am stafilococ auriu in gat. stiu ca de mica am peobleme in gat..numai ca la exudat nu iese sa am nik..si niciodata ASLO
0
05-07-2009, ora 23:24
Geanina
Nu este medic/terapeut
Geanina
buna seara!! am si eu o problema, acum 2 luni mi am facut un control la biorezonanta magnetica. mi a iesit ca am stafilococ auriu in gat. stiu ca de mica am peobleme in gat..numai ca la exudat nu iese sa am nik..si niciodata ASLO
0
05-07-2009, ora 23:37
Geanina
Nu este medic/terapeut
Geanina
BUNA SEARA!! AM SI EU O PROBLEMA.ACUM 2 LUNI MI MA FACUT UN CONTROL CU BIOREZONANTA MAGNETICA.A REIESIT CA AM STAFILOCOC IN GAT. ESET ADEVARAT CA DE MICA AM AVU PROBELE CU GATUL.DAR LA EXUDAT NU MI IESE SA AM NIK..SI NICI ASLO NU MI A IESIT MARIT NICODATA. DAR ACUM 2 SAPAT AM AVUT O INFECTIE IN GAT..CU TEMP DE 38 CU 2 SI AM LUAT AUGUMENTIN PT 5 ZILE..A SCAZUT FEBRA...DAR AMIGDALA..(CA NUMAI CU UNA AM PROBLEME) TOT NU S A RETRAS.NICI DUPA TRATAENT..MA DOR SI INCHEIETURILE..AM FOST SA MI FAC UN EXUDAT..DAR MI S A SPUS CA NU IESE BINE DIN CAUZA TRAT CU ANTIBIOTIC SI CA TREBUIE SA MAI ASTEPT 2 SAPT. ASA CA MI AM FACUT ASLO SI VSH UL. ASLO MI A IESIT BUN..SI VSH UL MI A IESIT 22..CARE INSEAMNA MARIT..AM UITAT SA MENTIONEZ CA AM FACUT O EMBOLIZARE..PT FIBROM UTERIN..SI MA GANDESC CA POATE DE ASTA A FOST UN PIC MARIT VSH UL..CA AM AVUT O INTREVENTIE FACUTA..IDEEA ERA CA NU INTELEG DE CE MA DOR INCHIETURILE...SI IN GAT..SI ASLO IL AM BUN..AM UTAT SA MAI MENTIONEZ CA MI AM FACUT SI TSH UL..ESTE CAM MARE..5..CEEA CE REIESE O HIPOTIROIDIE.(POATE ARE LEGATURA CU JENA DIN GAT). DAR MAINE IMI FAC EXUDATUL..CA AU TRECUT CELE 2 SAPT DE DUPA TRAT..VA MULTUMESC SI ASTEPT SA MI SCRIETI
0
03-03-2010, ora 22:05
florin43
Nu este medic/terapeut
florin43
buna seara am si eu o intrebare cam cat costa 2 sedinte de criptoliza cu laser multumesc frumos astept rasp
Adaugă un comentariu / răspuns
250 comentarii 1 2 ..... 789 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: