sa trec peste asta si ma gandesc de 2 ori inainte
acum 2 zile am folosti metoda coitus interruptus dupa urinare si dush, dar numai pentru maxim 1 minut.
inainte de asta am dat lichidul "picatura placerii" afara de pe canalul penisului macar atat cat am putut.
mentionez fata era virgina si nu are ciclul instabil. dupa ultima menstruatie ar fi trebuit sa fie in ultimele ore fertile in momentele actului
imi este teama. nu a fost nici macar aproape de ejaculare insa picatura aceea este f posibil sa fi existat.
din cate stiu nu contine spermatozoizi doar daca pe canal au mai ramas de la o ejaculare anterioara(in cazul meu cu jumatate sau chiar o zi inainte)insa am urinat cred astfel incat sa fi scapat de probleme.
nu au trecut inca 72 de ore.si nu vrem sa ne riscam cu pilula mai ales ca o deranjeaza. care ar fi probabilitatea ca ea sa ramana gravida( avem ambii 18 ani) si o astfel de situatie ar compromite destul de mult planurile pe viitor.
ce recomandati?va multumesc pt timpul acordat
inainte de asta am dat lichidul "picatura placerii" afara de pe canalul penisului macar atat cat am putut.
mentionez fata era virgina si nu are ciclul instabil. dupa ultima menstruatie ar fi trebuit sa fie in ultimele ore fertile in momentele actului
imi este teama. nu a fost nici macar aproape de ejaculare insa picatura aceea este f posibil sa fi existat.
din cate stiu nu contine spermatozoizi doar daca pe canal au mai ramas de la o ejaculare anterioara(in cazul meu cu jumatate sau chiar o zi inainte)insa am urinat cred astfel incat sa fi scapat de probleme.
nu au trecut inca 72 de ore.si nu vrem sa ne riscam cu pilula mai ales ca o deranjeaza. care ar fi probabilitatea ca ea sa ramana gravida( avem ambii 18 ani) si o astfel de situatie ar compromite destul de mult planurile pe viitor.
ce recomandati?va multumesc pt timpul acordat
1 comentarii
Din moment ce e inca virgina, inseamna ca nu numai ca nu ati ejaculat, dar nici penetrare nu a fost. In acest caz, nu vad care e problema. Relaxati-va !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.