Salazionul si lentilele de contact
Buna seara, am o intrebare care ma freamanta de mult timp...are o problema daca folosesc lentilele de contact atunci cand am un salazion?le infecteaza cumva?Momnetan am un salazion de marimea unui bob de mustar, nu ma doare..am fost la medic..mi-a dat tratament cu antibiotic si de atunci(o luna) nu vad o schimbare, pur si simplu nu se mareste nu scade..e de aceeasi dimensiune.Trebuie sa precizez ca momentan nu fac nici un tratament...am zis ca ii dau pace.Posibil sa treaca asa de la sine?Daca da o sa am rabdare..ca am mai avut..si am facut o gramada de tratamente si tot la bisturiu am ajuns!Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!Multumesc!!!
2 comentarii
Buna dimineata ! Eu iti recomand cura chirurgicala a chalazionului; de asemenea, daca se diagnosticheaza, tratarea belafoconjunctivitei sau conjunctivitei ( corect se face in functie de examenul bacteriologic si antibiograma, mai recomand examen de evidentiere a Ag chlamydial, Ig G antiVHS tip 1); apoi, daca nu mai exista focar infectios, poti sa porti lentile de contact; numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie pentru luxatie anterioara de cristalin la un ochi
- 1Miochimia pleoapa superioara stânga
- 1Miopie
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 3Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde