Sănătatea rinichilor

07-04-2020
Florian69
Nu este medic/terapeut
Florian69
Spuneti-mi, va rog, daca consumul de apa filtrata prin filtre de cărbune activ (in cănile brita cu filtre maxtra) afectează în vreun fel sănătatea rinichilor. Precizez că am un rinichi unic chirurgical și insuficienta renala cronica.
Mulțumesc, Florian69
3 comentarii
7
08-04-2020, ora 14:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut!

Florian69,

NU, nu afectează. Faci foarte bine că bei apă filtrată (să bei apă multă, măcar 2, 5-3 l pe zi). Cărbunele activ (pulbere) este benefic pentru sănătate inclusiv când este ingerat intern, fiindcă este un absorbant foarte eficient, un binder care elimină din organism o paletă foarte largă de toxine din mediul intestinal.
Pentru rinichi, foarte bun este și filtrul regenerator de apă vie, GAV, pentru restructurarea apei. GAV șterge memoria apei, o magnetizează, o energizează și îi scade tensiunea superficială la 44 mN/m1. Documentează-te despre apa restructurată, eventual vizionează cu atenție acest documentar: ---------* De asemenea, pentru sănătatea renală, îți recomand să faci ceva ce nu necesită decât voință și timp, nu și bani. Împământează-te zilnic măcar 30 de minute (stai cu picioarele pe pământ pentru a te încărca cu electroni). Împământarea (citește mai multe despre conceptul de earthing/grounding, face minuni) sprijină foarte mult echilibrarea întregului organism, are efecte antiinflamatorii, stimulează pozitiv microbiota intestinului, etc. Vizionează acest documentar despre împământare: ----------* Vei rămâne uimit de ce vei afla! În general, împământarea și baia de pădure (mersul prin pădure) sunt activități sanogene, care stimulează și promovează sănătatea. Deci, nu evita natura dacă vrei să îți întărești sănătatea gratis.

Multă sănătate.
Toate cele bune,
Mr. Nick

(*modificat de admin)
1
12-04-2020, ora 17:33
Dac Mirabela
Nu este medic/terapeut
Dac Mirabela
Nu are de ce sa iti dauneze.
0
12-04-2020, ora 18:05
TeoSofia
Nu este medic/terapeut
TeoSofia
Super documentare, Mr. Nick. Mersi, am aflat lucruri noi.
Stiam vag despre impamantare, dar despre apa restructurata nu aveam nici idee.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alegerea cănii pentru filtrarea apei
  •