Sânge scaun

26-08-2020
grasuxxl
Nu este medic/terapeut
grasuxxl
Bună ziua! Vârstă 38 ani! Am observat în vasul de toaleta la sfârșitul scaunului un cheag mic de sânge rosu inchis de aprox. 5mm.pe hârtie o pata de sange. Cred ca am simțit și o jena în timpul scaunului undeva în interior la limita superioara a anusului. Analize făcute recent :hemograma bună, vsh 4, crp 0.31(<5), ca 19-9 <2, cea 3, feritina 240(15-270)hemoragii oculte negativ, calprotectina sub limita de detecție. În urma cu 10 ani în urma unui disconfort abdominal am făcut colonoscopie;diagnostic colon iritabil. Credeți că se impune alta colonoscopie? Menționez ca am mai avut o singura data scaun cu mucus si câteva fire de sânge însoțite de crampe în urma cu 1 an după ce am mâncat mâncare alterata. Poate fi ceva grav?
1 comentarii
0
27-08-2020, ora 15:49
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Mai intai trebuie sa va vada un medic specialist chirurgie generala, cu tuseu rectal, iar ulterior functie de concluzii, se poate face o indicatie de colonoscopie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  • Sânge pe hârtia igienică - când apare sânge în scaun?
  •