Sange scaun

Buna seara! Am 23 de ani, 73 kg, si am o problema, in momentul defecatiei simt o durere sau usturime ( mai exact parca ar fi o zgarietura sau cel putin asa se simte in momentul defecatiei) si am observat ca scaunul este insotit de sange, dupa care mai cad in vasul wc aprox 2-3 picaturi de sange, acesta din urma gasindu-se si pe hartia igienica. Iar dupa defecatie, in momentul in care 'strang din fund' ( nu stiu cat de corecta este aceasta expresie) simt o durere in partea stanga a anusului, aceeasi durere o simt si in momentul defecatie si tot in partea stanga.
1 comentarii

Poate sunt hemoroizi interni. Mergeti la un medic Proctolog pentru consult si tratament.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 6Sange dupa scaun, probleme cu ficatul.
- 1dureri cand fac treaba mare.
- 6Sangerare la defecatie
- 1Anomalii la defecatie, post-operatoriu - neoplasm sigmoidian
- 1Dureri la defecatie
- 1Scurgeri de sange
- 1scaun cu dureri intestinale foarte mari
- 3Sange in scaun
- 1Sangerare
- 3Hemoroizi sau cancer?
- 0Sange in scaun. dificultăți respirație
- 2Sange amestecat cu fecale.
- 1Sânge scaun
Mai multe informații despre: durerea la defecatie sange dupa scaun usturimea la defecatie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: