Sangerai intre menstre

14-03-2018
AndreeaGh
Nu este medic/terapeut
AndreeaGh
In urma cu 2 luni am fost la un dr ginecolog acesta mi-a facut un tratament cu laser pt durerile pe care le avem in primele 2-3 zile ale menstruatiei. Dupa prima luna de tratament cu laser-ul menstruatia mi-a aparut pe 27 ianuarie a durat 7 zile, s-a oprit 2 zile si a inceput iar. Am fost la un alt dr ginecolog i-am povestit ce mi s-a intamplat mi-a dat un tratament mi s-a oprit menstruatia, a venit data de 27 februarie menstruatia s-a intors a durat 7 zile, a luat pauza 3 zile, a revenit iar, am fost iar la un dr ginecolog m-a consultat, mi-a spus sa ma intorc in 3 zile (nu mi-a dat vreun tratament, doar mi-a facut consultul, a luat o monstra pt analize, ma intorc in 3 zile pt rezultat)
Tin sa mentionez, pe 27 ianuarie menstruatia a fost abundenta(nimic anormal, asa a fost mereu, dupa cele 2 zile de pauza cand a revenit nu a fost una abundenta, insa nu au fost nici cateva picaturi, la fel si in luna feburarie).
As dori sa stiu daca a mai avut cineva acest tip de problema si daca mi-ati putea spune ceva pt ca sunt total bulversata.
NU sunt insarcinata !
1 comentarii
0
14-03-2018, ora 18:54
AndreeaGh
Nu este medic/terapeut
AndreeaGh
De asemenea am uitat sa precizez, ca am si dureri usoare, suportabile in zona ovarelor..
In luna ianuarie am avut o singura saptamana fara menstruatie(datorita tratamentului primit)
De pe 27 februarie am avut menstruatia 7 zile, 3zile pauza, apoi menstruatia a revenit, in luna aceasta in primele 2-3 zile ale menstruatiei, respectiv 27-28 februarie am avut dureri groaznice de burta, care s-au mai diminuat, dar nu au disparut pana pe 3 martie(uneori durerile fiind deranjante mai ales dimineata si seara), in cele 3 zile de pauza nu am avut dureri, acum cand menstruatia a aparut(adica de pe 6 martie pana in prezent) am dureri in fiecare zi, insa sunt dureri suportabile
Adaugă un comentariu / răspuns