Sangerare ffff putina

04-06-2010
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Sunt foarte ingrijorata.Iau Yaz. Am terminat cele 24 de pastile active sii am inceput restul pastilelor inactive, adica 4 la numar. Azi o iau pe ultima. Dar in toata aceasta perioada in care trebuia sa am acea sangerare, nu am avut decat fff mici scurgeri, absorbantul ramanand aproape intact. Nu mi se pare deloc normal. Care ar fi cauzele si ce ma sfatuiti?
2 comentarii
0
05-06-2010, ora 00:57
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anticonceptionalele (mai ales cele de acest tip) scad atat fluxul sangerarii cat si numarul de zile de mesntruatie, fenomen care se accentueaza pe masura ce tratamentul hormonal dureaza un timp mai lung.
0
05-06-2010, ora 11:18
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am inteles. Inainte am luat Marvelon (3 ani) si cantitatea nu era chiar atat de redusa. Le-am schimbat cu Yaz la sfatul medicului ginecolog. Mi-a spus ca din cauza lor retineam apa in corp, atat la nivelul sanilor, cat si la nivelul picioarelor si ca ar fi mai bine sa le schimb. Insa cunosc multe fete care iau alte anticonceptionale, de ex. Jasmine si care au o sangerare abundenta, care dureaza si pana la 6-7 zile...
Oare ar fi mai bine sa schimb Yaz-ul cu altceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul