sangerare inexplicabila

15-01-2008
Kalynda
Nu este medic/terapeut
Kalynda
Buna, am si eu o problema care m-a cam speriat. Dar s-o iau de la inceput: desi mai aveam 6-7 zile pana la venirea menstruatiei, am luat postinor (s-a rupt prezervativul), a venit menstr. la timp, iar apoi am trecut pe Mercilon din prima zi a ciclului. Sangerarea a fost mai putina, dar a durat mai mult, de fapt si acum mai continua, insa doar din cand in cand. Ieri nu am mai avut pete pe slip, insa aseara, in timpul contactului sexual, am observat ca sangerez, si destul de tare. Am facut un dus, toata noaptea nu am sangerat deloc. Nu stiu ce sa cred, abia peste 3 zile am programare la medic, insa m-am speriat foarte tare. Mercilon am mai folosit acum mai bine de un an si nu am avut nici o reactie adversa de la el, si Postinor am mai luat acum vreo 3 ani si la fel...nimic de acest gen. Este ceva legat de anticonceptionale sau altceva ce ar trebui sa ma ingrijoreze mai tare? precizez ca nu am dureri deloc. Ms
1 comentarii
0
16-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Foarte probabil este legat de anticoncepţionalul reînceput după o perioadă foarte scurtă de la administrarea de Postinor. Totuşi, un examen ginecologic şi un test Papanicolau sunt necesare pentru excluderea altor posibilităţi.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul