Sangerare intre menstre

20-08-2015
Daniela2708
Nu este medic/terapeut
Daniela2708
Buna ziua,
ma confrunt cu o problema inedita pt mine, am sangerat usor(2-3 picuri /zi) zilnic din ziua 18 pana in ziua 30 a ciclului, cand mi-a venit menstruatia.Petele de sange au fost ocazional insotite de un usor disconfort in zona ovarelor(mai ales cel drept).

Sunt ingrijorata pentru ca n-am avut niciodata probleme, am avut un ciclu regulat, control de rutina anul trecut cu pap normal, fara chisturi, fara fibroame, nu fac tratament medical, nu folosesc anticonceptionale, am acelasi partener de ani de zile, nu am fost niciodata insarcinata, am 38 de ani.Nu am alte scurgeri ciudate, nu miroase urat, nu am dureri la contact sexual.

Cu cateva zile inainte de de sangerarea neobisnuita am avut un disconfort la urinare urmat de o acutizare a senzatiei de inflamare in zona de mijloc calmata cu ibuprofen. Am facut programare la medicul ginecolog, dar e abia peste 2 saptamani. Va rog sa ma ajutati cu o opinie legata de problema mea, daca ar putea fi ceva grav, 2 saptamani mi se par o vesnicie.

Multumesc anticipat,
Daniela
4 comentarii
0
20-08-2015, ora 19:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dati search pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale.
0
20-08-2015, ora 20:41
Daniela2708
Nu este medic/terapeut
Daniela2708
Am dat, dar nu sunt lamurita.Ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca peste tot vad la simptome pentru cancer uterin sangerare intre menstre, durere la urinare si disconfort abdominal. As dori o opinie informata de la cineva din sitemul medical, sau de de la cineva care a fost diagnosticat cu cancer uterin daca sunt sanse sa fie asa ceva.


Daniela
0
21-08-2015, ora 14:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati constatat din lectura articolelor ca aceste cauze pot fi multiple. Fara consult ginecologic si ecografie transvaginala doctorul nu poate stii ce e in uter.
0
22-08-2015, ora 16:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai facut bine ca te-ai programat la un nou consult ginecologic.Nu e relevant acum ca totul a fost bine anul trecut, controlul si investigatiile- testul Papanicolau, ecografia- trebuie repetate.Stai linistita, timpul trece repede, nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •