Sangerare penis

21-07-2009
ursulescu
Nu este medic/terapeut
ursulescu
Buna, aseara am avut o relatie sexuala cu prietena mea, toate bune si frumoase pana plec de la ea si cand ajung acasa am vazut ca aveam penisul plin de sange. Cand m-am pus sa fac dush am observat ca pielita aceea numita "frenum" arata ca si cum ar fi taiata si s-a facut o mica rana, cam 1 centimetru arata taietura. Din ce cauza poate fi si daca este ceva grav? Nu este prima data cand am o relatie sexuala si este vorba de un act sexual neprotejat.
Va multumesc.
3 comentarii
0
02-01-2014, ora 18:38
Ateistul
Nu este medic/terapeut
Ateistul
ceva de genu a fost si la mine dar prin masturbare
0
10-04-2014, ora 16:54
justdoit
Nu este medic/terapeut
justdoit
buna! s-a rupt frenulum, adica pielita de la glandul penisului. frenuloplastia rezolva situatia definitiv, pentru a nu mai singera in timpul sexului; adreseaza-te clinicilor de chirurgie plastica, care fac si interventii in zona genitala masculina.
0
15-04-2014, ora 23:11
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Aceasta rana se vindeca natural, dar dureaza. Desigur, te poti adresa si unui chirurg plastician. Sangerarea este evidenta doar cu penisul in stare de erectie, si cateva zile dupa lezarea frenului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici