sangerare rectala...
buna ziua! va cer si eu parerea in legatura cu ceea ce mi s-a intamplat
acum cateva zile m-am deranjat ft puternic la stomac, inca nu stiu din ce cauza; am avut un episod de diaree de vreo 2 zile, pentru care m-am tratat cu furazolidon si debridat pentru balonare, ceai de menta, paine prajita, etc. intr-un final mi-a trecut, insa am ramas cu o jena in zona anusului, pentru care am folosit proctlog; dar dupa aceste zile m-am constipat si am observat in scaun urme de sange, chiar 2-3 picaturi pe vasul toaletei; nu m-am mai fortat si am recurs al supuzitoare cu glicerina pentru adulti ca sa evit o alta sangerare.
as vrea sa stiu daca este ceva grav? m-am speriat datorita acelor cateva picaturi de sange si as vrea sa stiu daca e cazul sa jung la medic?
astept raspunsul Dvs., cat mai repede!
va multumesc!
acum cateva zile m-am deranjat ft puternic la stomac, inca nu stiu din ce cauza; am avut un episod de diaree de vreo 2 zile, pentru care m-am tratat cu furazolidon si debridat pentru balonare, ceai de menta, paine prajita, etc. intr-un final mi-a trecut, insa am ramas cu o jena in zona anusului, pentru care am folosit proctlog; dar dupa aceste zile m-am constipat si am observat in scaun urme de sange, chiar 2-3 picaturi pe vasul toaletei; nu m-am mai fortat si am recurs al supuzitoare cu glicerina pentru adulti ca sa evit o alta sangerare.
as vrea sa stiu daca este ceva grav? m-am speriat datorita acelor cateva picaturi de sange si as vrea sa stiu daca e cazul sa jung la medic?
astept raspunsul Dvs., cat mai repede!
va multumesc!
1 comentarii
Da, cel mai bine este sa va faceti o colonoscopie, consultati un gastroenterolog. Sangerarea poate fi de la hemoroizi interni sau externi (de obicei sangele este inchis la culoare), dar poate fi o sangerare din alt loc, e cel mai bine sa stiti exact. Nu stati in stres, poate fi ceva simplu, dar poate fi semn ca trebuie sa va faceti investigatii. Numai Bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colon Iritabil sau altceva!
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta