sangerare vaginala dupa postinor 2

Pe 26.01 (luni) mi-a venit menstruatia, sambata a fost gata.
Luni (2.02) am avut contact sexual neprotejat. Ca sa nu avem nicio surpriza neplacuta, dupa 2 ore jumatate de la contact am luat postinor-2..iar a 2-a pastila dupa 12 ore. Nu am avut nicio reactie sau scurgere, nimic. Ieri, 7.02, mi-a venit menstruatia din nou. E vreo problema sau e normal ? Sa inteleg ca si-a facut efectul pastila? Multumesc...
Luni (2.02) am avut contact sexual neprotejat. Ca sa nu avem nicio surpriza neplacuta, dupa 2 ore jumatate de la contact am luat postinor-2..iar a 2-a pastila dupa 12 ore. Nu am avut nicio reactie sau scurgere, nimic. Ieri, 7.02, mi-a venit menstruatia din nou. E vreo problema sau e normal ? Sa inteleg ca si-a facut efectul pastila? Multumesc...
3 comentarii

fa-ti un test de sarcina k sa te linistesti... este practic imposibil sa ramai insarcinata dupa ce ai luat pastilele!

Multumesc...dar sa inteleg ca aceasta este menstruatia care a venit mai rpd datorita pastilei sau e sangerarea aceea? si ma intreb daca imi va mai veni si la sf lunii cum trebuia de fapt.

din cauza sangerarii ! dar nu pot spune daca sunt 100% sigure pastilele acelea ! bafta si sper sa te descurci

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 4sangerare dupa postinor...este adevarat?
- 19eficienta postinorului
- 5sangerare dupa sex
- 4simptome postinor 2. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii?
- 4avort + postinor = ?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 0Sangerare vaginala
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 4postinor si menstratia?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 5sangerari dupa actul sexual
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 3sangerari dupa intrerupere anticonceptionale miligest
Mai multe informații despre: postinor sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: