sangerarea de privatie
buna seara!am si eu o intrebare...cat timp ar trebui sa dureze snagerarea de privatie dintre 2 folii de anticonceptionale?eu iau Microgynon de aproape un an si in lunile cand sunt foarte stresata sangearea de privatiedureaza in prima zi sia doua zi cand incep noua folie. mentionez ca sangerarea apare in pauza abia in ziua a 4!acum sunt stresata ca vine BAC-ul si abia am inceput noua folie de anticonceptionale(azi am luat a 2a pastila) si inca mai curge...foarte putin e drept o picatura sau 2 la pranz si e ceva negru asa...ce sfat imi putti da? multumesc
2 comentarii
Faptul ca sangerarea apare in ziua a 4-a de pauza este absolut normal si e situatia cea mai frecvent intalnita. Faptul ca la reluare, dupa a 2-a pilula inca aveti sangerare probabil ca se va rezolva de la sine in lunile urmatoare.
am facut pauza de 3 luni de la anticonceptionale..folosesc novynet...am inceput o noua folie in prima zii de menstruatie..de atunci tot imi apare cate o sangerare..daca o pot numii asa..o scurgere mai inchisa la culoare..dr la care umblu e in concediu..nu stiu e grav?!?!ce sfat imi puteti da?!multumesc anticipat!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon