Sangerari

27-01-2009
Duta
Nu este medic/terapeut
Duta
Buna ziua. De aseara, in timpul urinarii, am observat ca am dureri. Senzatia de a urina este mai frecventa si insotita de usturimi. Nu am scurgeri de niciun fel, in schimb am observat de dimineata ca sangerez. Mi-am facut o baie de aburi cu ceai de musetel. Nu am dureri ovariene in timp ce stau, merg, conduc. Din pacate am posibilitatea de a merge la doctor abia sapt viitoare, ceea ce o sa fac sigur. Va rog spuneti-mi daca poate fi o cauza grava sau doar o simpla raceala, pt a sta linistita pana sapt vitoare. va multumesc.
1 comentarii
0
27-01-2009, ora 18:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Place sau nu, numai un medic iti poate spune ce analize sa-ti faci, ce tratament trebuie sa urmezi. Nici macar medicul nu-ti da tratament fara sa faca analize, numai asa ochiometric, cum se spune. Poate sa fie o banala infectie urinara, poate sa fie ceva mult mai serios. oricum, faptul ca sangerezi trebuie sa te faca sa iei masuri cat mai repede. Tratamentele din auzite, in cazul asta, pot cel mult sa-ti calmeze situatia momentan si sa se complice de fapt ceea ce ai. Sanatate deplina!
Adaugă un comentariu / răspuns