Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
Buna ziua! As vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu problema mea sau poate sa ma ajute cu niste lamuriri. Sunt activa sexual, mi-am inceput viata sexuala acum cativa ani, iar in urma cu cateva luni am avut un disconfort la urinare, usturimi, precum si mancarimi in zona intima, apoi am avut niste scurgeri maronii, iar de curand, in ultimele 2 luni am avut niste sangerari in afara menstruatiei, dintre care una a fost in timpul unui contact sexual. La nivelul secretiei nu am observat nimic, eu de obicei am o secretie vaginala mai abundenta, poate doar la culoare, putin, dar m-am gandit ca nu este ceva grav. De asemenea luna aceasta mi-a intarziat menstruatia destul de mult, 7 zile. Acum, dupa toate cele intamplate ma îngrijorez. Am inteles ca as putea avea polipi vaginali, chisturi sau rana pe col... ma puteti ajuta cu un sfat? Dupa sarbatori o sa consult un medic, dar sincer sunt foarte speriata, ma tot gandesc ca ar putea fi ceva grav. Mutlumesc!
1 comentarii
Salutare, ai fost la un medic? Daca nu ar fi bine sa mergi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme in zona genitala
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 2Logest - o noua folie
- 3Menstruatie intarziata
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Simptome de sarcina
- 1Sarcina sau altceva?
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 0Menstruatie intarziata
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 0Întârziere menstruație
- 1Sarcina
- 4Pastila de a 2a zi
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei mancarimile in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: