Sangerari (Anticonceptionale Novynette)

Buna seara, deoarece prietena mea nu are cont pe acest forum postez eu in numele ei. Este la a 4a tipla de anticonceptionale Novynette, care au prescrise de catre un medic ginecoloc dupa control. De 3 zile a inceput sa sangereze, ceea ce nu i se pare normal, deoarece mai are de luat in 10 pastile pana sa termine tipla si sa vina menstruatia, din aceasta cauza este putin speriata. Tin sa sugerez, cand a inceput sa ia aceste pastile a sangerat primele 2-3 sapt dupa care s-a oprit (ceea ce este normal in primele 3 luni de tratament ) Ce poate sa fie ? Va rog sa ma ajutati ! Va multumesc !
4 comentarii

Buna ziua!este a doua luna de cand iau Logest, sunt la mijlocul foliei, joi seara trebuia sa iau pastila la 10 seara, dar am uitat si am luat_o dimineata la 9 si inca una la 10 seara. Problema e ca sambata am avut niste scurgeri maro si duminica si azi imi curge si sange, dar nu asa de mult ca in ciclu.Imi puteti spune din ce cauza imi curge sange si daca ar trebuii sa iau in continuare pana termin folia?multumesc

Au trecut 10 zile si inca nu s-a oprit sangerarea ! Ce poate sa fie ? Mai e o pastila din blister, dupa pauza de 7 zile sa inceapa si al 5 lea blister ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 3calmant forte contra anticoceptionale
- 18yaz
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 2Cat de sigure sunt anticonceptionlele?
- 0problema cu anticonceptionale
- 1anticonceptionale
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 1anticonceptionale
- 2Sangerare vaginala.
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1Scade biseptolul eficienta anticonceptionalelor?
Mai multe informații despre: sangerarile vaginale anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: