sangerari in timpul sarcinii

04-12-2008
aly1983
Nu este medic/terapeut
aly1983
buna ziua..am 25 sunt la a doua sarcina, am o fetita de 5 ani,. sunt in 7 saptamani de sarcina si am niste sangerari..m-a vazut medicul ginecolog, inclusiv ecografie intravaginala si mi-a spus ca totul e ok, mi-a prescris utrogestan 3/zi..totusi am sangerari imediat dupa un orgasm.uneori sangerarea apare dupa un orgasm in urma masturbarii deat in urma unui act sexual.nu pierd mult sange..atat cat sa-mi fac o pata semnificativa pe lenjerie. va rog sfatuiti-ma..ajuta-ti-ma cu un raspuns. din ce cauza apar aceasta sangerare? multumesc mult
1 comentarii
0
06-12-2008, ora 12:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca ai relatii sexuale ce nevoie mai ai de masturbare?Daca ai orgasm in timpul actului sexual inseamna ca esti satisfacuta.Sau nu e suficient?Daca vrei sa pastrezi sarcina mai cuminteste-te, limiteaza-te numai la relatia sexuala normala, cu pertenerul tau.In orgasm se produce o puternica contractie a muschilor pelvieni inferiori din jurul organelor genitale si poti pierde usor sarcina.Fa cum ti-am spus eu, ia Utrogestan si vezi daca sangerarile mai apar.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul