sangerari intre menstruatii

13-05-2013
iuliiuli
Nu este medic/terapeut
iuliiuli
Buna ziua. am avut menstruatie acum 10 zile de 2 zile dupa ce urinez si ma sterg ramane pe hartia igienica sange nu am dureri sau usturimi mai ametesc din cand in cand si ma doare capul am avut 2 sarcini ultima acum 2 ani si este prima data cand mi se intampla acest lucru nu sunt insarcinata. Ce este de facut? Este de ingrijorat? va multumesc frumos.O zi buna.
3 comentarii
0
15-05-2013, ora 00:42
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca provine din vagin, neaparat de mers la control. cauzele pot fi multiple, de la fibrom, la alte probleme mai serioase. Fie si daca e de la ovulatie, cantitatea de sange este semnificativ redusa, abia perceptibila.Trebuie investigat, inclusiv ecografie endovaginala.
Daca apare urinar, de consultat/analize urologie.
In oricare caz, sangele e un semn de luat foarte in serioas, chiar daca simptomele si sangerarea dispar.
Sanatate!
0
19-11-2013, ora 14:38
Raluca10
Nu este medic/terapeut
Raluca10
Acelasi lucru il patesc si eu de cateva zile insa precizez ca nu am fost niciodata gravida...
0
30-11-2013, ora 14:01
DyanaPopa
Nu este medic/terapeut
DyanaPopa
Buna Ziua
Numele meu este Diana Popa, am 31 de ani, o nastere acum 10 ani si un chiuretaj acum 9 ani. La putin timp dupa chiuretaj am avut probleme cu sangereri abundente si neregulate.Diagnosticul a fost chist ovarian si de atunci timp de cca 9 ani am luat anticonceptionale, ca forma de tratament.In tot acel timp am incercat sa fac si pauze (in primii 2-3 ani), dar cum opream administrarea de anticonceptionale, apareau sangerarile.In vara acestui an, m-am hotarat sa le opresc definitiv, pentru ca am luat mult prea multi ani si imi era teama sa nu apara alte complicatii.La doua luni dupa oprirea pilulelor am mers la ginecolog sa imi fac analize, pentru ca aparuse o secretie foarte abundenta care isi schimba consistenta (mucos-apos), sangerari dese, maronii intre menstre si ceva dureri in abdomenul inferior.Am facut testul Papanicolau, analiza secretie, ecograf.La toate rezultatul a fost excelent.Mentionez ca aveam chisturi mici (le-au numit functionale) pe ambele ovare.Au trecut aproape 4 luni de atunci, iar eu tot sangerez intre menstre si am secretii abundente.Nu mai pot avea viata intima, umblu mereu cu tampoanele dupa mine.Ce pot sa fac sa rezolv problema asta? Cum opresc sangerarile, fara sa ma mai indop cu contraceptive? Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •