Secretie maronie sau spotting?

30-06-2014
dddd1910
Nu este medic/terapeut
dddd1910
Buna ziua! Luna aceasta am inceput o noua folie de anticonceptionale Stodette. In decursul lunii am tot avut dureri ca cele de dinaintea menstruatiei (in partea de jos a burtii). Pe 26, in a treia saptamana cred de la administrarea lor mi-a aparut o scurgere maronie intr-o cantitate mica. M-a tinut 3 zile. Apoi am avut o zi pauza, iar astazi mi-a aparut din nou si de data asta mai abundenta. Mai am 2 pastile din folie si intru in pauza. Este spotting? Este normala aceasta scurgere? Precizez ca nu am avut contacte sexuale deloc in aceasta luna si acum 6-7 luni am mai luat la recomandarea medicului Artizia de la care am inceput si atunci sa am niste scurgeri maronii, dar data aceea dupa luni de administrare. Ce sa fac? Sa continui administrarea si luna urmatoare cu Stodette? Va rog, ajutati-ma cu o parere! Protectia mea este aceeasi sau din cauza acestor scurgeri sunt pb si in ceea ce o priveste?
1 comentarii
0
05-07-2014, ora 11:27
Dr. Laurentiu Craciunas
Obstetrica-ginecologie, Manchester, UK
Dr. Laurentiu Craciunas
Buna dddd1910, nu este neobisnuit sa apara sangerari anormale in timpul tratamentului cu anticonceptionale. Daca persista este posibil sa ai nevoie de o doza hormonala diferita.

Daca se asociaza cu alte simptome (usturime, mancarime/prurit etc) poate fi o infectie si ai nevoie de examen de secretie vaginala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •