Sangerari intre menstre

26-07-2014
Gratiela75
Nu este medic/terapeut
Gratiela75
Buna ziua,

As dori sa gasesc si eu raspuns la o problema care mi se intampla de 4 luni, mai exact in aprilie doua zile in perioada ovulatie am avut scurgeri de sange care nu erau abundente apoi in luna mai mi s a intamplat acelasi lucru in luna iunie am avut la fel aceste doua zile dar la fel mentionez ca acestea nu erau abundente acum in luna iulie incepand cu perioada de ovulatie aceste sangerari care nu au fost abundente au durat in jur de 14 zile pana acum cand sunt in perioada ciclului.Cea ce am observat acum este faptul ca in perioada de ciclu sangerez mai mult ca de obicei, sa fie ciclu plus acele sangerari. As vrea sa va aduc la cunostiinta ca in saptamana trecuta am fost si la un control ginecologic cat si un control renal.
La controlul ginecologic mi s a facut o ecografie transvaginala si nu s a observat nimic anormal, doar ca urma perioada de ciclu si ma gandesc ca exista posibilitate sa nu fie foarte vizibil, iar la controlul renal doctorul mi a atras atentia ca pe baza analizelor facute acum 2 saptamani si anume urina in care au aparut hematii, urocultura care a iesit bine nu exista posibilitatea unui boli renala.
De asemenea mi au fost recoltate secretiile vaginale care sunt ok, ceea ce nu am primit inca este rezultatul Papa Nicolau. Ati putea sa imi spuneti oare despre ce poate fi vorba. Va multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •