sangerari scurgeri maronii

23-08-2014
poloboc alexandra
Nu este medic/terapeut
poloboc alexandra
Buna seara! as avea si eu o intrebare...de ceva vreme (respectiv o luna), am observat o scurgere uneori ca o 'poala' maronie, uneori chiar sange, alteori un maron-negru, nemirositoare, nedureroasa( in zona ovarelor, uterului), si apar dupa fiecare contact sexual. mentionez ca sunt maritata, am partener stabil de 8 ani, nu ustura la urinare, nici dupa, dar deja ridica multe semne de intrebare. ce ar putea fi? cantitativ, dupa fiecare contact sexual, din cauza acestor scurgeri folosesc cam 2-3 ob super(asta folosesc de obicei)
este putin dureros contactul sexual, insa simt ca ma doare in profunzimea abdomenului.Durerile se răspândesc în zona lombară, în rect, în zona perineului şi în coccis, dar doar in timpul actului si sunt suportabile. nu am mancarimi, dureri ulterioare, balonaari, temperatura sau alte simptome de acest gen.
va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
27-08-2014, ora 08:10
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesar un consult ginecologic si impreuna cu medicul specialist sa stabiliti o serie de analize care v-ar putea ajuta in aflarea diagnosticului.

O zi placuta!
0
28-08-2014, ora 11:04
poloboc alexandra
Nu este medic/terapeut
poloboc alexandra
Va multumesc! O zi buna!
0
09-09-2014, ora 23:36
Bia Ioana
Nu este medic/terapeut
Bia Ioana
Buna seara, am si eu o problema..Iau AC Yasmin de aprox 3 ani, am facut si pauza, ultima a fost in luna aprilie a.c. Luna aceasta mi-a venit ciclu dupa 14 zile de la ultimul, mai aveam 6 pastile de luat, am continuat sa iau.pastilele chiar daca mi-a venit ciclul, le-am terminat duminica, 5 zile mi-a venit ciclu normal, apoi 2 zile am avut scurgeri maronii iar de azi iar am sangerari destul de abundente.E posibil sa fie o dereglare datorata anticonceptionalelor?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: