Sangerari si dureri ovariene
Buna ziua, va deranjez si eu cu o problema urgenta. am avut un contact neprotejat, desi renuntasem la anticonceptionale. AM luat totusi pastila de a2-a zi pentru orice eventualitate. A trecut deja o saptamana de cand am luat pastila de a2-a zi si acum am inceput sa am scurgeri maronii si dureri la ovare ingrozitoare. Nu inteleg ce am. Mi s-a mai intamplat sa mai am scurgeri in primele luni cand am luat anticonceptionale, dar acestea au incetat de mult. Sunt foarte speriata, mai ales ca nu pot ajunge momentan la un medic, abia saptamana viitoare pot. Va rog frumos sa ma ajutati! Va multumesc!
3 comentarii
Citeste prospectul la ceea ce ai luat tu si te vei lamuri.
l-am citit deja, stiu efectele adverse, dar menstruatia de luna trecuta (care a fost acum 2 saptamani) m-a tinut numai 3 zile si in mod normal ma tine intre 5-7zile. Sunt ingrijorata
Ce ti se intampla este din cauza pilulei de a doua zi, practic nu poti face nimic. Pentru durerile de ovare sa iei antiinflamatoare- clasicul paracetamol ori ibuprofen ori supozitoare carpicon. Menstruatia in lunile viitoare nu va mai fi regulata, asa ca ai grija intrucat nu-ti vei mai putea calcula perioada fertila. Sa nu mai iei anul acesta iarasi pilula de a doua zi. O poti lua o data la minimum 6 luni, insa cel mai bine niciodata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Flucosin pentru ce sunt recomandate?
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 2dureri in zona ovarului drept
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 7Dureri de ovare
- 3dureri dese la ovarul stang
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3sangerari -microgynon
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 0rmn - probleme ovariene
- 7Durere de ovare
- 2Ovare inflamate
- 0Durere in afara menstrei
Mai multe informații despre: durerea de ovare sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: