Sangerari Vaginale

02-02-2011
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Buna ziua.. De vreo 2 zile prietena mea are sangerari vaginale.. in cantitati foarte mici si cu mici cheaguri..O mai doare si burta..
Are o rana pe uter.. Se poate sa fie de la aia ?Va rog frumos un raspuns.. Multumesc mult de tot
8 comentarii
0
03-02-2011, ora 12:51
meryiob
Nu este medic/terapeut
meryiob
Urgent la ginecologie.Cauterizarea ranei si tratament.Nu amana prea mult, netratarea in timp, poate duce la probleme dezuastroase cum ar fi infertilitate, infectii grave sau chiar cancer.Nu doresc sa tesperii dar eu am trecut prin asa ceva. Snatate multa!!!!
0
04-02-2011, ora 00:44
dks
Nu este medic/terapeut
dks
a fost la ginecolog.. si i'a dat tratament cu tantum rosa.. ovule si nu mai stiu ce pastile..
Eu am auzit ca alea n'au nici o legatura cu rana.. Si din ziua in care a fost la ginecolog.. ii curg cheaguri mici de sange din vagin.. Cred ca a facut doctorul vreo minune cu obiectu ala pe acolo si a zagariat'o..
0
04-02-2011, ora 20:34
meryiob
Nu este medic/terapeut
meryiob
Draga mea, am sa incerc sa-ti explic mai pe inteles. S-ar putea sa aiba si o infectie cu tricimonas, vaginita, candidoza gardenela, etc. In general infectiile netratate la timp (sau care nu raspund la tratament ) se transforma in rana.In general mai intai se trateaza infectia ( tot in acelasi tratament se poate vindeca si rana daca este mica ) Dupa tratarea infectiei se poate face o cauterizare a ranii sau chiar si o conizatie. Prietena ta a facut testul papa nicolau? testul de secretie? ecografie pelvina? Normal aceste teste se fac primele si in functie de rezultat se da un tratament. Daca nici dupa trat. nu se vindeca faci o colposcopie si la fel in functie de rez. se poate face conizatie. Sa incearce sa faca spalaturi cu ceai de pelin ca acesta cauterizeaza. In legatura cu ustensilele ginecologice nu are cum sa ii faca rana sau s-o zgarie pe prietena ta, ci mai degraba are o infectie sau rana urata rau de tot si de aici si durerea de dupa control. Nu stiu cat de explicita am fost dar daca ai nelamuriri astept intrebari. SANATATE MULTA!!!!!!!
0
04-02-2011, ora 21:12
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Eu te inteleg ce zici.. inca nu a facut testul papanicolau.. dupa ce termina tratamentul merge din nou.. la alt ginecolog.. sa vedem el ce zice..
Am sa revin cu informatii..
:)
Multumesc
0
06-03-2011, ora 01:52
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Am fost la ginecolog si avea cu totul altceva.. Tanti ginecolog nu le prea are cu ginecologia.. Anexita si inca ceva a fost diagnosticul final :)..
0
10-03-2011, ora 21:27
skiorul
Nu este medic/terapeut
skiorul
probleme
de cateva zile se simte un miros urat din zona genitala si apoi incep singerari insotite de dureri ca si cum ar fi menstruatie. prima daca asa am crezut. dar la o saptamana iar sangerari si dureri. sangele este spre maro si durerile ca de ciclu dar parca mai intense. am fost la medic si mi-a recoltat o secretie. rezultatul a fost -e coli. acum, eu am citi pe net ca asta e o infectie urinara si stiu ca o aveam de multa vreme. ma bucur ca am descoperit cauza dar sunt sigura ca nu are nici o legatura cu sangerarile. medicul meu o tine pe-a lui, ca nu am nimic. eu i-am cerut o colposcopie deoarece, mai demult am avut o rana pe col tratata la vremea aceea.el a spus ca nu e nevoie ca nu se vede nimic la controlul ginecologic acuma as vrea sa stiu si eu daca e cineva care se pricepe sa ma lamureasca si pe mine. ce ar putea fi. sund deja la a doua recidiva. chiar poate e coli sa dea sangerari vaginale si dureri de genul acesta? am 43 de ani, inca mai am ciclu si am 4 copii.
as fi bucuroasa daca cineva mi-ar raspunde. multumesc.
0
17-03-2011, ora 21:07
meryiob
Nu este medic/terapeut
meryiob
Colposcopie de ce nu va facut ? Mi se pare cam aiurea ca va refuzat. Schimbati medicul. Luati-va toate testele papa nicolau si mergeti in I.O.B (institul oncologic bucuresti ) la ginecologie cu trimitere de la medicul de familie si explicatii medicului despre starea dvs. de sanatate si ce va framanta. Ptr linistea dvs. mergeti in I.O.B ca sunt medici specialisti in chirurgie ginecologica si nu numai.
Va urez sanatate multa !!!!!
0
18-03-2011, ora 10:33
byaly
Nu este medic/terapeut
byaly
buna ziua...am si eu o problema...dupa ce am nascut am niste sucrgeri albicioase mereu...nu miros.ce as putea lua sa-mi treaca.va multumesc:
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •