Sangerari vaginale neregulate
Buna seara!
Am 21 de ani si luna aceasta menstruatia mi-a venit pe data de 11 (practic durata fiind de 4 zile), dar sangerarea nu s-a oprit nici pana astazi, nu este cea obisnuita, este in cantitati mult mai mici( cateva picaturi pe zi)... Vreau sa mentionez si faptul ca e a doua luna cand iau anticonceptionale Desorelle. Credeti ca aceasta problema a mea se datoreaza administrarii anticonceptionalelor sau este de alta natura? Ar trebui sa intrerup administrarea acestora?
Va multumesc!
Am 21 de ani si luna aceasta menstruatia mi-a venit pe data de 11 (practic durata fiind de 4 zile), dar sangerarea nu s-a oprit nici pana astazi, nu este cea obisnuita, este in cantitati mult mai mici( cateva picaturi pe zi)... Vreau sa mentionez si faptul ca e a doua luna cand iau anticonceptionale Desorelle. Credeti ca aceasta problema a mea se datoreaza administrarii anticonceptionalelor sau este de alta natura? Ar trebui sa intrerup administrarea acestora?
Va multumesc!
4 comentarii
ar trbui sa consulti un medic ginecolog- si sa faci niste analiaze
Sunt constienta de faptul ca trebuie sa consult un medic ginecolog, dar momentan nu am posibiliatea de a face acest lucru, de aceea am si postat pe acest site, deoarece vroiam sa stiu daca e ceva in neregula cu anticonceptionalele. Multumesc oricum.
Este posibil sa fie de la anticonceptionale, pana se obisnuieste organismul cu ele..vezi luna viitoare cum este, si daca continua mergi la medic..
Merci frumos pt raspuns...la asta ma gandeam si eu...si da asa voi face luna viitoare voi merge sigur chiar daca nu o sa mai am nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 9un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 29Intarzierea menstruatiei
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 12intarzaiere ciclu
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 7gravida sau bolnava?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 5as putea fi insarcinata ?
- 0Menstruatie neregulata
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: