Sani durerosi, tensionati si mariti

03-08-2014
Alinnaa
Nu este medic/terapeut
Alinnaa
Buna ziua! Luna aceasta au aparut niste dureri de sani dupa menstruatie si nu inaintea ei, cum le aveam inainte ( sanii ma ustura, sunt foarte grei si au mai crescut putin, mentionez ca eu am sanii mici). Menstra trebuia sa o am pe 16 si mi-a venit pe 19 (am facut si un test de sarcina pe 28 si testul a iesit negativ ), iar de pe data de 15 am inceput sa am niste dureri pelvine persistente si de sani. Durerile pelvine s-au mai ameliorat, dar cele de sani persista si pana acum. Eu am 20 de ani, momentan nu pot ajunge la un ginecolog, dar va rog daca ma puteti ajuta. Multumesc! Sanatate!
2 comentarii
0
06-08-2014, ora 09:05
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Testul de sarcina din urina are rezultat pozitiv la doua, trei saptamani de la contactul sexual neprotejat, iar durerile de sani si pelvine pot avea si alte cauze nu numai sarcina, de aceea este necesar sa mergeti la un consult ginecologic.

O zi placuta!
0
28-10-2014, ora 10:10
mirela...
Nu este medic/terapeut
mirela...
am o intrebare cu trei luni in urma inainte de menstruatie sinii ma dureau (ca deobicei) dar mi sau marit un pic shi acum tot sunt la fel de mariti ca shi atuncea, durerea a disparut shi apare mereu inainte cu o saptamina inainte de mentstruatie.Acuma ash dori sa shtiu este normal inainte de menstruatie sa dor sinii shi sa fiu moi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă dor sânii?
  •