sanii

26-04-2011
b.coco
Nu este medic/terapeut
b.coco
buna, as dori daca se poate sa imi raspunda cineva la o intrebare pt ca nu stiu ce sa fac.cum sa procedez...mi aparut la sanul drept langa mamela(sfarc) o bubita in piele, sau nu stiu cum sa o numesc pt ca nu stiu daca poate fi nodul, care este tare si ma doare, ma ustura la atingere, ce sa fac???????este o problema grava?????in urma cu 4 ani am fost operata de tiroida, si acum am 21 de ani, dar in cateva zile tre sa imi vina ciclu poate fi si din cauza asta bubita?????sau tre sa merg urgent la medic?????
3 comentarii
0
26-04-2011, ora 23:07
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi la endocrinolog, daca tine de san iti va spune ce sa faci, la fel si daca tine de piele. Daca mergi la dermatolog si nu e de la piele, tot la endocrinolog te trimite. Poate sa nu fie grav deloc, dar te vei linisti numai daca stii concret.
Sanatate!
0
27-04-2011, ora 16:55
grozescu mihaela
Nu este medic/terapeut
grozescu mihaela
am si eu o problema la san asa cred de mai bine de sase luni langa san mai precis sub brat am o vena umflata sau e un nod nu stiu e tare cand pun mana si ma doare putin poate fi ceva grav am schimbat contraceptivele de multe ori fara sa consult medic...e o umflatura situata pe os nu e pe piele am 27 de ani nu m-am lovit am o nasterepoate fi ceva grav va rog sa-mi spuneti imi este asa de frica ce sa fac?
0
27-04-2011, ora 18:31
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mihaela,

Poate fi o adenopatie simpla pe fond hormonal, dar ca sa fii sigura si sa nu te mai stresezi, fa-ti o ecografie biletarala la sani. E ca orice ecografie, nu iradiaza, ia 5 minute. Daca e ceva, apoi la endocrinolog; tot asta te-ar trimite sa faci (ca palparea e subiectiva, chiar facuta de specialist, , , , )
Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.