Șanse de o posibila sarcina?

Ieri am
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
4 comentarii

Eu zic că nu ar trebui sa vă faceți gânduri ci să fiți atenți bdata viitoare.Faceti un test de ovulație pt a va liniști

Sansele sunt aproape nule sa ramaneti insarcinata in asemenea conditii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 4am ramas insarcinata
- 4insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 4oare sunt gravida?
- 4Poate fi sarcina?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 3Ajutor, va rog! ROG parerea unui MEDIC !
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: