Șanse de o posibila sarcina?
Ieri am
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
4 comentarii
Eu zic că nu ar trebui sa vă faceți gânduri ci să fiți atenți bdata viitoare.Faceti un test de ovulație pt a va liniști
Sansele sunt aproape nule sa ramaneti insarcinata in asemenea conditii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 0e posibila o sarcina?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 39sunt oare insarcinata?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 4este sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 2posibil sarcina?
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: