sarcina in prima zi de menstruatie?
E posibil sa raman însărcinată daca am facut sex neprotejat in prima zi de menstruatie?
2 comentarii
buna ziua
Ca un lucru sa se intample, este nevoie ca anumite ingrediente sa existe. Asa cum nu poti face o supa fara apa si fara oala, nici un copil nu il poti face fara ca cele doua celule reproducatoare (ovulul si spermatozoidul) sa se intalneasca. La menstruatie, ovulul este deja in curs de eliminare din organism pentru ca nu a fost fecundat, si atunci sansele sa ramai insarcinata sunt astronomic de mici. Daca si ejacularea a fost in afara, sansele scad si mai mult. Totul este in termeni de sansa. Dar la modul practic, raspunsul este NU.
Zi frumoasa!
Ca un lucru sa se intample, este nevoie ca anumite ingrediente sa existe. Asa cum nu poti face o supa fara apa si fara oala, nici un copil nu il poti face fara ca cele doua celule reproducatoare (ovulul si spermatozoidul) sa se intalneasca. La menstruatie, ovulul este deja in curs de eliminare din organism pentru ca nu a fost fecundat, si atunci sansele sa ramai insarcinata sunt astronomic de mici. Daca si ejacularea a fost in afara, sansele scad si mai mult. Totul este in termeni de sansa. Dar la modul practic, raspunsul este NU.
Zi frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7relatii sexuale in timpul menstruatiei
- 3Pot fi gravida daca am facut sex in timpul mesntruatiei?
- 2ajutor..am o mare problema - contact sexual neprotejat
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 0primul contact neprotejat
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4sarcina?
- 3sex in timpul menstruatiei
- 9Sexul in timpul menstruatiei
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 8Sex neprotejat in timpul menstruatiei
- 2ejaculare in prima zi dupa menstruatie
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 2Anticonceptionale
- 0Sex in timpul menstruației
- 2Sex in timpul menstruației
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Sex neprotejat in timpul menstruatiei
- 3Sex neprotejat în timpul menstruației
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: