Sarcina?!

29-10-2018
Ioana2018
Nu este medic/terapeut
Ioana2018
Bună. Am o problema cu, care mă confrunt. Am un CM regulat. În data de 30 august fiind în ultima zi a CM am avut contact sexual neprotejat însă fără a se termina în interior (zice el). În septembrie am avut menstruație normala la data care trebuia, totul bine sI frumos însă luna acesta acesta simptome de CM insa fără a veni. Am întârziere 5 zile. Am făcut un test barza ultrasensibil și a ieșit negativ. Din luna august nu am mai avut nici un cintact sexual deci sarcina ar trebui sa aibă vreo 2 luni fără o săptămână. Ar ieși la rest nu? Mă gandesc ca după un CM în luna septembrie și normal cantitativ nu as avea Cum sa fiu însărcinată. Am 26 de ani însă nu îmi doresc deocamdata un copil. Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
0
30-10-2018, ora 10:38
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

puteti ramane insarcinata si daca ejacularea nu se face in interiorul vaginului; in timpul actului sexual barbatul elibereaza lichid seminal care contine spermatozoizi, deci daca va aflati in perioada ovulatorie exista posibilitatea de a ramane insarcinata; ;la fel cum exista sarcina peste ciclu menstrual; in mod normal daca testul a fost negativ acesta are o precizie destul de acurata; pentru linistea dvs insa va recomandam sa efectuati un test din sange BetaHcg pentru a exclude posibilitatea unei sarcini in acest moment. Pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptive impreuna cu care sa stability o metoda de contraceptie pentru a evita astfel de situatii

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Adaugă un comentariu / răspuns