sarcina cu postinor 2 ???
Buna ziua. v-am trimis o intrebare si saptamana trecuta, cum ca am facut sex neprotejat cu prietenul meu, dar nu a ejaculat in mine si dupa 24-25 de ore, nu mai mult am luat regulamentar postinor 2. timp de 9 zile dupa aceea nu am avut nicio simptoma, nici varsaturi, greata sau sangerari. acum, dupa 9 zile mi-a curs o picatura maronie, iar dimineata urmatoare alta si atat. Ce ma framanta pe mine este ca in dimineata cu picatura am cazut din piciare si mi-am pierdut cunostina cateva secunde, si o stare de voma. mentionez k inainte sa lesin, am avut o intepatura groaznica jos, spre ovare, intepatura pe care o mai am din cand in cand cand racesc la ovare. Eii, acum a fost groaznica, nu m-am putu tine pe picioare si m-am asezat pe scaun, dar apoi m-am trezit pe jos, fara sa-mi dau seama. Sunt astea simptome ale unei sarcini?? mentionez k am avut o saptamana foarte obositoare, cu multe drumuri lungi si suparari. CM mie ar trebui sa-mi vina peste o saptamana, adica pe 23 noi. Va rog din suflet sa-mi raspundeti la intrebare, mi-e frica sa nu fie o sarcina, desi sansele ar fi mici, pt ca am luat pastila in cele 72 de ore si nici nu stiu daca s-au scurs prin lichid "mititeii" din actul anterior. va multumesc mult si astept raspunsul dumneavoastra. O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: