Sarcina cu probleme?

19-04-2010
gadina
Nu este medic/terapeut
gadina
dak am luat doxiciclina 18 zile pot avea sarcina extrauterina?
Ddoxiciclina poate afecta sarcina?
Dak i-au antibiotic doxiciclina, metoda calendarul m-ai are eficienta pt contraceptie?
eu am aplica metoda calendarul in timp ce am luat doxiciclina si mi s-a spus k e posibil sa fiu insarcinata. tb sa perg sapt vitoare pt ecografie pt a se vedea dak sunt insarcinata sau am sarcina extrauterina.
Va rog sa-mi raspunde-ti. Multumes mult.
Multumesc pt raspunsurile acordate.
1 comentarii
0
19-04-2010, ora 23:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Doxicilina poate prezenta risc fetal, desi probabil ca nu este cazul la dv, fiind luata extrem de timpuriu in caz ca o sarcina se confirma.
2. Doxicilina mentine eficienta metodei calendarului, cu observatia ca metoda calendarului nu straluceste la capitolul "eficienta".
3. Perioada de 18 zile de folosire a Doxicilinei este neobisnuit de lunga. Este bine sa va intrebati medicul de familie inainte de a lua antibiotice, mai ales atat de multe zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul