Sarcina dupa pilula EllaOne

Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cat timp are efect pilula de a doua zi?
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 0Pilula de a doua zi - nici un simptom
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 5Sarcina sau nu?
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 1pilula de a 2 a zi
- 0Pilula de a doua zi
- 0Postinor- efecte
- 0Postinor 2
- 1Dereglare hormonala?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Care este tatal copilului?
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 1Escapelle
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Sângerare inainte de ovulatie
- 0Dereglare ?
- 1Am citit ca o data ce iti vine menstruatia nu poti fi insarcinta caci ovulul este eliminat
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi