Sarcina dupa pilula EllaOne
Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pastila de a doua zi si efectul ei
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 4contraceptie dupa avort
- 5Sarcina sau nu?
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 0Contraceptia de urgenta
- 3Pilula de a doua zi
- 0Sa iau sau nu pilula de a doua zi? Help!
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 2postinor 2
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 1Postinor
- 1Escapelle
- 0Ajutati-ma cu un sfat, va rog! nici pana in prezent nu mi-a venit ciclu
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
- 0Pilula de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: