Sarcina dupa pilula EllaOne
Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 0Pilula de a doua zi - nici un simptom
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 1Escapelle
- 1Menstruatia intarzie
- 0Scurgeri rosiatice
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 0Sansele unei sarcini
- 1Pastila de a doua zi
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 0Sângerare lungă după Postinor
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 0Pastila de a2 a zi
- 0Dereglare ?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: