sarcina la menstruatie?

Buna ziua
E posibil sa raman insarcinata in a 5-a zi de menstruatie.Sotul s-a tras, zic eu la timp, dar cine stie.In urmatoarea zi am mai avut putina menstra.Ultimul ciclu l-am avut pe 5 iunie, de obicei imi vine mai repede cu 5 zile.Azi e 5 si inca nu mi-a venit.Am dureri de burta ca la ciclu, dureri de cap si sanii sensibili. Sa fie sarcina...? La cat timp sa fac un test?
Multumesc
E posibil sa raman insarcinata in a 5-a zi de menstruatie.Sotul s-a tras, zic eu la timp, dar cine stie.In urmatoarea zi am mai avut putina menstra.Ultimul ciclu l-am avut pe 5 iunie, de obicei imi vine mai repede cu 5 zile.Azi e 5 si inca nu mi-a venit.Am dureri de burta ca la ciclu, dureri de cap si sanii sensibili. Sa fie sarcina...? La cat timp sa fac un test?
Multumesc
5 comentarii

Buna seara. Teoretic, poti ramane insarcinata in orice zi a ciclului, desigur, cu probabilitate mai mare la jumatatea perioadei. Testul de sarcina este foarte util si se poate face inca din prima zi de intarziere a menstruatiei. Bafta si sa iasa asa cum va doriti!

Multumesc pentru raspuns, am sa-mi fac un test maine.

Am facut testul si a iesit negativ, poate din cauza ca am avut o luna stresanta plus ca am niste probleme hormonale., dar ma tot doare burta ca la ciclu, si ametesc rau. Ametelile le am de 5 ani dar acum parca s-au accentuat. Daca nu-mi revin am sa ma programez la medic.

Sigur, e bine sa va programati la un medic ginecolog si sa faceti un set de analize uzuale.
Pana atunci, grija mare sa va hidratati corespunzator vremii de afara.
Pana atunci, grija mare sa va hidratati corespunzator vremii de afara.

Miltumesc pentru mesaj. Poate si caldura e de vina. Stam in vestul tarii si aici sunt aproape 40 grade, plus ca mai am o spondiloza cervicala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 3menstruatie intarziata
- 9Ce se poate sa am?
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 5intarziere menstruatie, test negativ
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 5test de sarcina pozitiv si sindrom premenstrual
- 0Intarzaierea ciclului
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1cm intarziat
- 1Menstruație
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 0Sarcina?
- 1Întrerupere sarcină
- 1Intirziere menstruatie...
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual intarzierea menstruatiei sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: