sarcina la menstruatie?

Buna ziua
E posibil sa raman insarcinata in a 5-a zi de menstruatie.Sotul s-a tras, zic eu la timp, dar cine stie.In urmatoarea zi am mai avut putina menstra.Ultimul ciclu l-am avut pe 5 iunie, de obicei imi vine mai repede cu 5 zile.Azi e 5 si inca nu mi-a venit.Am dureri de burta ca la ciclu, dureri de cap si sanii sensibili. Sa fie sarcina...? La cat timp sa fac un test?
Multumesc
E posibil sa raman insarcinata in a 5-a zi de menstruatie.Sotul s-a tras, zic eu la timp, dar cine stie.In urmatoarea zi am mai avut putina menstra.Ultimul ciclu l-am avut pe 5 iunie, de obicei imi vine mai repede cu 5 zile.Azi e 5 si inca nu mi-a venit.Am dureri de burta ca la ciclu, dureri de cap si sanii sensibili. Sa fie sarcina...? La cat timp sa fac un test?
Multumesc
5 comentarii

Buna seara. Teoretic, poti ramane insarcinata in orice zi a ciclului, desigur, cu probabilitate mai mare la jumatatea perioadei. Testul de sarcina este foarte util si se poate face inca din prima zi de intarziere a menstruatiei. Bafta si sa iasa asa cum va doriti!

Multumesc pentru raspuns, am sa-mi fac un test maine.

Am facut testul si a iesit negativ, poate din cauza ca am avut o luna stresanta plus ca am niste probleme hormonale., dar ma tot doare burta ca la ciclu, si ametesc rau. Ametelile le am de 5 ani dar acum parca s-au accentuat. Daca nu-mi revin am sa ma programez la medic.

Sigur, e bine sa va programati la un medic ginecolog si sa faceti un set de analize uzuale.
Pana atunci, grija mare sa va hidratati corespunzator vremii de afara.
Pana atunci, grija mare sa va hidratati corespunzator vremii de afara.

Miltumesc pentru mesaj. Poate si caldura e de vina. Stam in vestul tarii si aici sunt aproape 40 grade, plus ca mai am o spondiloza cervicala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot ramine gravida daca am facut sex in timpul menstruatiei?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 5Este posibila o sarcină?
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 1menstruatie intarzista
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 0nuvarig contraceptiv
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Mi a întârziat
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 0Dereglari hormonale
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual intarzierea menstruatiei sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: