Sarcina? Menstruatie intarziata?
Buna seara am si eu o intrebare este vorba de prietena mea ia intarziat ciclu mestrual, a facut 3teste de sarcina dar toate iau iesit negativ, maine suntem deja in 1 si suntem cam ingrijorati ne puteti ajuta si pe noi?? Va multumesc mult, o seara buna.
6 comentarii
Avem nevoie de mai multe detalii: cand a avut ultima menstruatie, cand ar fi trebuit sa o aiba pe urmatoarea, cand a avut loc contactul neprotejat...
Pai ultima mestruatie ia venit luna trecuta pe 26 si contact sexual am avut luna asta neprotejat dar nu am facut nimic sunt sigur de asta:( iar ciclu mestrual trebuia sa-i vina saptamana asta care A trecut:(. Ce putem face, cum sa aflam daca este vorba de o sarcina sau nu?? Ajutati ma si pe mine va rog.
Nu-mi raspunde si mie nimeni:( chiar sunt ingrijorat:( ajutati- ma. O seara buna.
In principiu, chiar daca contactul neprotejat nu s-a finalizat, o sarcina tot e posibila. Desi tind sa cred ca e doar o dereglare hormonala. Cam la 2 saptamani sa repete testul pt ca atunci e concludent.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 12testul de sarcina - cat e de sigur?
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 3vreo sansa sa raman?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 3Mi-a intarziat ciclul 9 zile si am dureri si scurgeri albicioase si urat mirositoare!
- 5sunt insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 2Sunt insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Risc de sarcina?
- 3Simptome sarcina?
- 0Întârziere ciclu
- 13Întârziere menstruație
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? testul de sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: