SARCINA PIERDUTA IN URMA RECOLTARII PAPANICOLAU
Am fost la control pentru confirmare sarcina la 6 saptamani! Tot atunci mi s-a recoltat PAPANICOLAU in mediu lichid.Am simtit o mare jena in momentul recoltarii cu periuta de plastic.Cand m-am dus la controlul de 12 saptamani, mi s-a spus ca sarcina e oprita in evolutie de 6 saptamani!Desi embrionul nu mai era viabil, nu am avut niciun simptom care sa ma ingrijoreze(dureri, sange si altele)! E posibil ca sarcina sa se fi oprit din evolutie din cauza recoltarii PAP si a efectuarii unei ecografii endovaginale mai brutale?(sau mi s-a parut ca e mai brutala tocmai prin prisma recoltarii anterioare).Multumesc
2 comentarii
Este teribil :( Imi pare rau pt tine.
Cred ca numai un medic te poate lamuri, dupa ce te vede. Nu am mai auzit niciodata asa ceva :(
Cred ca numai un medic te poate lamuri, dupa ce te vede. Nu am mai auzit niciodata asa ceva :(
Nu am auzit de sarcina oprita in evolutie din cauza recoltarii unui Pap. Am auzit de rare cazuri de avort spontan dupa Pap, ceea ce e mai logic. Deci, in cazul dv, pare mai degraba o coincidenta. Pe de alta parte, e bine sa se evite "sa se umble la col" in timpul sarcinii, pentru a evita riscul unui avort spontan.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta