SARCINA PIERDUTA IN URMA RECOLTARII PAPANICOLAU

13-02-2011
nopt
Nu este medic/terapeut
nopt
Am fost la control pentru confirmare sarcina la 6 saptamani! Tot atunci mi s-a recoltat PAPANICOLAU in mediu lichid.Am simtit o mare jena in momentul recoltarii cu periuta de plastic.Cand m-am dus la controlul de 12 saptamani, mi s-a spus ca sarcina e oprita in evolutie de 6 saptamani!Desi embrionul nu mai era viabil, nu am avut niciun simptom care sa ma ingrijoreze(dureri, sange si altele)! E posibil ca sarcina sa se fi oprit din evolutie din cauza recoltarii PAP si a efectuarii unei ecografii endovaginale mai brutale?(sau mi s-a parut ca e mai brutala tocmai prin prisma recoltarii anterioare).Multumesc
2 comentarii
0
13-02-2011, ora 13:22
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Este teribil :( Imi pare rau pt tine.
Cred ca numai un medic te poate lamuri, dupa ce te vede. Nu am mai auzit niciodata asa ceva :(
0
13-02-2011, ora 19:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu am auzit de sarcina oprita in evolutie din cauza recoltarii unui Pap. Am auzit de rare cazuri de avort spontan dupa Pap, ceea ce e mai logic. Deci, in cazul dv, pare mai degraba o coincidenta. Pe de alta parte, e bine sa se evite "sa se umble la col" in timpul sarcinii, pentru a evita riscul unui avort spontan.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul