sarcina si sexul
sunt insarcinata si vreau sa stiu pina cind se poate sa am relatii cu sotu.pina la cite luni.acum am 2 luni si 2 saptamini
adik 10 saptamini
adik 10 saptamini
2 comentarii
De regula, daca nu sunt probleme mai complicate, puteti avea relatii sexuale pana in luna 9, doar ca incepand cu luna 6/7 daca nu ma insel, trebuie sa folositi prezervativul, deoarece exista riscul unui avort.
Numai bine!
Numai bine!
Orice raport sexual in timpul sarcinii si alaptarii dauneaza copilului. Acest lucru se stia inainte, in ziua de azi nu se mai stie. Hormonii produsi in timpul sexului ajung prin sange si la copil si il schimba la comportament si creeaza predispozitia pt. anumite boli si obiceiuri proaste (tendinte sexuale precoce, incapatanare, obraznicie, ).
Daca crezi sau nu este treaba ta, insa comportamentul mamei in timpul sarcinii conteaza extrem si la urma tot mama este care trage p.t. greselile ei si se intreba de ce are copilul intr-un fel sau altul si nu normal.
Daca crezi sau nu este treaba ta, insa comportamentul mamei in timpul sarcinii conteaza extrem si la urma tot mama este care trage p.t. greselile ei si se intreba de ce are copilul intr-un fel sau altul si nu normal.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.