sarcina si sexul

10-04-2010
iuli20
Nu este medic/terapeut
iuli20
sunt insarcinata si vreau sa stiu pina cind se poate sa am relatii cu sotu.pina la cite luni.acum am 2 luni si 2 saptamini
adik 10 saptamini
2 comentarii
0
10-04-2010, ora 18:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
De regula, daca nu sunt probleme mai complicate, puteti avea relatii sexuale pana in luna 9, doar ca incepand cu luna 6/7 daca nu ma insel, trebuie sa folositi prezervativul, deoarece exista riscul unui avort.
Numai bine!
0
11-04-2010, ora 00:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Orice raport sexual in timpul sarcinii si alaptarii dauneaza copilului. Acest lucru se stia inainte, in ziua de azi nu se mai stie. Hormonii produsi in timpul sexului ajung prin sange si la copil si il schimba la comportament si creeaza predispozitia pt. anumite boli si obiceiuri proaste (tendinte sexuale precoce, incapatanare, obraznicie, ).
Daca crezi sau nu este treaba ta, insa comportamentul mamei in timpul sarcinii conteaza extrem si la urma tot mama este care trage p.t. greselile ei si se intreba de ce are copilul intr-un fel sau altul si nu normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici