Scaun ciudat. Va rog, spuneti-mi ce sa fac!
De ieri dupa-amiaza am simtit senzatia ca as fi deranjata la stomac, dar spre surprinderea mea nu am fost. Am avut un scaun normal dar ceea ce este ciudat, este ca inainte sa fac scaunul, imi iese un fel de spuma, mai degraba o gelatina de culoare bej deschis si din cauza acestei gelatine am dureri la stomac si am senzatia ca ma trece mereu si simt nevoia sa ma duc mereu la toaleta si cand ma duc iese acea gelatina. De la ce ar putea fi si ce as putea face sa nu mai am dureri la stomac si aceasta senzatie urata? Astept un raspuns cat mai rapid, va rog!
2 comentarii
Te-ai deranjat la stomac, trebuie sa ai grija ce mananci acum si sa bei ceai de salvie sau alte ceaiuri pt. curatirea intestinelor (Pelin negru). Mai efectiv ar fi un remediu homeopat. Ai grija ce medicamente ei, ca sa nu agravezi situatia si sa pastrezi boala in interior, majoritatea medicamentelor tocmai asta fac. Prin cateva intrebari se poate vedea de la ce ai facut-o (mancare, emotii, etc). Daca nu ai liniste scrie-mi.
Eu de fapt iau in momentul de fata 2 tipuri de medicamente: cod liver oil si margusa pt tratarea acneei dar ieri am inceput sa le iau si am luat decat cate 1 dimineata si una seara dupa masa. Ar putea fi de vina aceste medicamente? Momentan le-am intrerupt sa vad cum ma simt si daca este o reactie adversa de la ele sau de la una din ele. Vreau sa precizez ca de 4 zile am inceput sa iau si pilule Logest dar nu prea cred ca ar fi de la ele pt ca am mai luat inainte pilule (karisa si yasmin) si n-am avut nimic de acest gen.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial