Scaun de culoare inchisa.

Am 28 de ani si de vreo 2 ani am dureri in zona abdominala. Am fost la un doctor internist si mi-a spus ca am colon iritabil sa tin regim. Am tinut acel regim dar nu a ajutat cu nimic, ba din contra si acum am dureri. Scaunul nu este normal (ori diaree ori constipatii) ba chiar inchis la culoare de cateva zile, nu am vazut samge. Am pofta de mancare si nu ma simt obosit. Va rog sa imi spuneti ce analiza sa mai fac (am facut cam tot ce se putea in afara de colonoscopie) sau ce credeti ca se intampla cu mine.
Va multumesc,
Razvan

dezvolta putin...durerile cum se manifesta...sub forma de ce si pozitionate in ce zona.ai slabit in ultimul timp.de cand timp ai durerile? durerile se mai amelioreaza dupa defecatie? ce regin tii? si eu am cam acelasi diagnostic.se zice ca e pe baza de stres.astept raspuns

Teosophia, am sa fac analizele dar mi-e frica cu laboratoarele astea ca sunt de tot rahatul. Am mai dus odata analize si cred ca le-au aruncat ca au venit toate ok si de fapt eu nu eram ok. Multumesc pantru raspunsuri.
Respect,
Razvan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
- 9apendicita
- 2URGENT Dureri abdominale si voma
- 6Durere abdominala si a unui testicol
- 5de patru luni am arsuri vaginale si dureri de burta
- 3dureri de burta
- 1colon iritabil
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 0dureri burta
- 6Durere abdominala partea dreapta
- 1Apendicita, durere abdominala, intindere sau ruptura musculara ?
- 3dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 10colon iritabil + borborisme
- 5Colon iritabil/Boala Chron sau altceva mai grav?
- 2Durere abdominala care persistă!
- 2Dureri abdominale
- 11Durere abdominala, care persistă de ceva timp
- 0Reactii dupa regim strict colon iritabil si gastrita
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Regimul pentru colonul iritabil Durerea abdominala
- Sindromul premenstrual
- Colon iritabil
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
- Regim colon iritabil