scaun deschis la culoare (galben)

09-10-2017
Mariusdan1
Nu este medic/terapeut
Mariusdan1
De 3 saptamani am scaun deschis la culoare cu o intermitenta de vreo 5 zile cand a avut culoare maro rosiatic. Am facut analizele de sange inclusiv cele de ficat plus markerii tumorali (AFP, CA 19-9, CEA) toate iesind in limitele normale mai putin bilirubina indirecta care a iesit marita (1, 2). Am facut doua ecografii abdominale la doi medici diferiti... diagnostic (STEATOZA HEPATICA IN FORMA PARCELARA). Am facut si Computer Tomograf abdomen inferior si superior rezultatul fiind acelasi STEATOZA HEPATICA. In continuare am scaune galbene si usor cu grasime. Am dureri in zona salelor si in partea din fata dreapta si stanga. Ce poate fi?
4 comentarii
0
09-10-2017, ora 19:21
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Consultati un gastroenterolog.
0
09-10-2017, ora 19:53
Mariusdan1
Nu este medic/terapeut
Mariusdan1
Am consultat si mi-a pus acelasi diagnostic... steatoza hepatica in harta geografica. Nu m-a lamurit absolut nimeni in legatura cu culoarea scaunului. Toti au plecat dupa o obturare a cailor biliare si o afectiune pancreatica. Atat caile intra si extrahepatice sunt neobturate, iar pancreasul in limite normale. La a doua ecografie mi s-a spus ca este foarte afectat ficatul diagnosticul ramand steatoza hepatica cu mentiunea "investigatii suplimentare". Dar la CT acelasi doctor mi-a spus ca ficatul este intr-o stare mai buna decat la ecograf pastrand astfel diagnosticul de steatoza. M-a trimis ca si dvs la un medic gastroenterolog care mi-a recomandat regim de hepatita pe care-l tin de 3 saptamani plus Sargeron si Lagosa. Maine o sa mai incerc un alt medic gastroenterolog.
0
10-10-2017, ora 20:11
Mariusdan1
Nu este medic/terapeut
Mariusdan1
Nu a stiut sa-mi raapunda. De 3 zile am si o stare subfebrila 37, 5
0
11-10-2017, ora 07:20
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Cred ca ar fi bine sa consultati si un medic specialist boli interne.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici