Schema tratament Prednison

12-04-2016
Georgia2016
Nu este medic/terapeut
Georgia2016
Buna ziua, de câteva luni ma lupt cu o urticarie cronica...apare in firma severa apoi dispare pentru câteva saptamâni.In momentul declansarii, pe langa faptul ca ma indispune teribil si imi da o stare de nervozitate controlabila, am Senzația ca raman fara aer, simt ca nu respir suficient...o sufocare ușoară...plus senzatii de frig dar si senzatia de a merge des la toaleta (urinare)...din ce am citit sunt simptomele urticariei cronice.
Acum un an si ceva, am descoperit, in urma starilor de Greața si varsaturi din perioada sarcinii, ca am Helycobacter piloris (unul din motivele aparitiei urticariei, pe langa alte stări de stres si nervozitate.
Roman lung, si am incercat totuși sa rezum povestea, întrebarea mea este următoare: cunoaște cineva acea schema de administrare prednison cu aerius?am mai luat odată la recomandarea med dermatolog...dar nu mai stiu exact cum...imi aduc aminte ca luam 6 pastile /zi timp de 4 zile apoi 4/zi timp de 2 zile...ceva de genu...dar nu mai stiu exact.si nu mai stiu daca era pe 10 zile sau pe 12 zile.va multumesc anticipat pt raspuns si va doresc sanatate maxima tuturor!
2 comentarii
0
13-04-2016, ora 10:12
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Urticarea dvs. poate fi o boala autoimuna(gen psoriazis) care nu se trateaza cu prednison. Foarte des se întâmplă ca simptomele să dispară de la sine, chiar şi fără tratament, după care revin, în funcţie de factorii de risc la care vă expuneţi. Ar trebui facute investigatii suplimentare(trebuie vazuta cauza problemei), eu nu m-as hazarda sa iau Prednison din prima, in felul acesta va puteti afecta activitatea glandelor suprarenale. Oricum, tratamentul cu prednison presupune o perioada scurta de timp si descresterea treptata a dozei.
0
13-04-2016, ora 13:29
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Trebuie cautata cauza da, iar asta se gaseste ff usor, notati sau tineti minte tot ce ati mancat si in ziua precedenta episodului si va identific eu aici alergenul !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: