schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
Buna seara
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63anticonceptionalul logest
- 6echivalentul loette-ului?
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 1schimbat contraceptivul
- 0Anticoncepţionalele Yaz
- 0as dori sa schimb tratamentul anticonceptional
- 0Mercilon
- 2Schimbare anticoceptionale!
- 0Trecere de la YAZ la Nuvaring
- 11Înlocuire Karissa
- 2Înlocuirea karissa
- 1Schimbare anticoncepționale. Trecere de la microgynon la alt contraceptiv.
- 4Schimbarea anticonceptionalelor
- 4Schimbare anticonceptionale - Karissa->Logest
- 0Schimbare Karissa cu Yaz, fara menstruație
- 0Inlocuire Karissa
- 0Ovule Contracept-M
- 0Întrebare rigevidon
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: