schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
Buna seara
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa schimb anticonceptionalele yazmin cu melleva 35 pentru ca am probleme cu acneea. Mi-a spus sa incep folia de melleva normal dupa pauza de 7 zile, si nu mi-a zis daca tre sa ma protejez suplimentar sau nu, iar pe prospectul de la melleva am vazut ca scria ca trebuie incepute noile pastile imediat dupa terminarea yazminului. Trebuie sa ma protejez primele 7 zile dupa inceperea noilor anticonceptionale sau nu? Ajutati-ma va rog cu o parere ca nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 20marvelon 28 schimbat cu marvelon 21
- 3vreau sa schimb anticonceptionalele..:D
- 4Schimbarea contraceptivelor
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 1Schimbare anticonceptionale
- 0trecerea de la un contraceptiv la altul
- 0Schimbarea anticoncepționalelor
- 0Schimbare anticonceptionalelor
- 0Trecere de la YAZ la Nuvaring
- 11Înlocuire Karissa
- 3Karissa scoase dupa piata??
- 4Schimbare anticonceptionale - Karissa->Logest
- 0Inlocuire Karissa
- 0Schimbarea anticonceptionalelor Artizia
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
- 0Întrebare rigevidon