scoarta a penisului
buna ziua!acum vreo 2 zile am avut o mancarime a penisului dupa care mi s-a facut un fel de scoarta pe pielea care acopera capul penisului...ca si cum mi s-ar duce pielea.inca mai am mancarimi.ce boala este asta?si ce tre sa fac ca sa scap de ea?multumesc anticipat!
4 comentarii
Este o secretie mai abundenta a glandelor din regiune datorate unei iritatii sau unei candidoze. Spala-te cateva zile cu o slutie de bicarbonat de sodiu (alimentar), o ligurita cu varf la o cana de apa calduta. Te speli de 2 ori pe zi, dimineata si seara si te stergi cu un prosop curat. Daca nu cedeaza in 3-4 zile, mergi la un medic dermatolog!
Multumesc pt raspuns!am incercat si nu mai am mancarimi da ma spal si cu ceai de musetel.este bine?se pare ca si prietena mea a luat boala are aceleasi pielite pe labiile superioare si se manifesta la fel.este bine sa urmeze si ea acelasi tratament?putem sa avem contact sexual fara consecinte?Multumesc din nou!
Nu este bine sa te speli cu ceai de musetel deoarece vei face din nou candidoza!
Prietena ta cred ca face exces de igiena locala! Se spala si ea cu musetel?
Ar fi bine sa nu aveti contact sexual pana nu isi rezolva si prietena ta problema!
Prietena ta cred ca face exces de igiena locala! Se spala si ea cu musetel?
Ar fi bine sa nu aveti contact sexual pana nu isi rezolva si prietena ta problema!
da.am obserat ca după museţel boala reaparee, de asta am renuntat si acum folosind doar ce mi-ati recomandat este mai bine.multumeessc frumos.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 291bubite la baza capului penisului
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 3Problema penis...
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 3sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm
- 5Penis 11-12 cm in erectie...
- 3piele lipita de gland
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 1problema penis!
- 3Penis rupt?
- 0Frenulum scurt
- 1Problema urgenta, penis
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: