Scriu în speranța că voi primi un sfat util !

20-11-2019
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Am 23 de ani iar comunicarea cu fetele este foarte dificilă, chiar absentă de vreo 4 ani. Nu am făcut niciodată sex și aș vrea să văd cum se simte pentru prima dată. Credeți că ar fii o idee bună să-mi încep viața sexuală la prostituate ?
2 comentarii
1
20-11-2019, ora 19:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Se ia virusul HPV care produce veruci, virusul HPV cancerigen si herpesul genital, chiar cu prezervativ. Umbli dupa aia din doctor in doctor de nu mai stii de tine.
0
25-11-2019, ora 08:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Sfatul meu e să mergi la un psiholog să te ajute să afli cauzele din spatele comportamentului tău și odată depistate vei acționa în consecință. Ceva s-a întâmplat în trecutul tău de-ai ajuns să ai o comunicare dificilă și să-ți fie teamă să ai o relație cu o fată. Conștiente sau nu, sunt niște cauze, pentru că nimic nu-i întâmplător. Pe lângă aflarea cauzelor, vei putea câștiga competențe în ceea ce privește comunicarea și în relaționarea cu ceilalți.
E bine să-ți începi viața sexuală cu o fată pe care o cunoști foarte bine și față de care ai anumite sentimente, pentru că debutul activității sexuale poate influența viața ta sexuală de mai târziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici